Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man beräknar Miltal Inom en stad

Att uppnå den bästa gas körsträcka möjlig, oavsett vilken typ av fordon du äger, viktigare än någonsin. Inte bara kommer bättre gas körsträcka hjälpa dig att spara dina surt förvärvade pengar, bidrar det också till en renare miljö med mindre luftföroreningar och minska beroendet av utländsk olja, vilket ökar den nationella säkerheten. Mest alla fordonens bränsleekonomi minskas i stadskörning. Om du vill öka gas körsträcka på din bil eller lastbil, måste du först förstå hur många miles per gallon blir det i staden. Instruktioner
1

Gå till en bensinstation och fullständigt fylla bilens bensintank med gas. Så snart pumpen klick off, sluta.
2

Skriv bilens mätarställningen ner på ett papper. Kör i staden tills ni har använt ca 1/4 till 1/2 tank.
3

Gå till en bensinstation och fylla din bensintank igen. Så snart du har fyllt tanken, titta på gas pump och skriv ner hur många liter det tog att fylla ditt fordon. Då kan du få tillbaka i bilen och skriv ner din nya mätarställning.
4

Använd en miniräknare eller din penna och papper för att subtrahera din ursprungliga mätarställning från nya mätarställning. Till exempel, om din ursprungliga behandlingen var 77.500 och den nya behandlingen var 77.650, skulle du subtrahera 77.500 från 77.650 för att få 150 miles.
5

Använd din penna och papper eller miniräknare för att dela upp den totala antal miles du körde i staden med antalet gallons det tog att fylla bilens tank. När du är klar skiljelinje, kommer du att ha din stad körsträcka. Till exempel, om det tog 11 liter för att fylla din tank, dividera 150 med 11, vilket ger dig totalt 13,6 miles per gallon i stadskörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135330.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.