Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Pump Gas till din bil

Lagar i Oregon och New Jersey förbjuder självbetjäning bensinpumpar. Om du bor i eller färdas i någon av dessa stater, kommer en skötare pumpa din gas för dig. Men om du lämnar staten, kommer du förmodligen att veta hur man ska pumpa gas själv, som full-service-stationer kan vara en sällsynthet i andra stater. Lyckligtvis kan du bli framgångsrik vid pumpning av gas till din bil med lite eftertanke och ett systematiskt tillvägagångssätt. Instruktioner
1

Bestäm på vilken sida av fordonet din bensintank ligger och dra upp jämsides med bensinpump med gastank dörren mittemot pumpen. Sätt bilen i "Park" och slå av tändningen.
2

Öppna dörren till din bensintank, och ta bort tanklocket genom att vrida den i en moturs riktning. Placera tanklocket på en plats där du kommer ihåg att sätta på den igen när du är klar med bränslepåfyllning bilen.
3

Välj om du betalar vid pumpen eller du kommer att betala skötare genom att välja rätt alternativ från kortläsaren skärmen på bensinstationen pumpen. Svep ditt kreditkort genom kortläsaren, och följ anvisningarna på kortläsaren skärmen, eller vänta tills du är klar med bränslepåfyllning att betala.
4

Välj typ av bensin som du vill mata in din bil genom att trycka på korrekt märkta knappen på framsidan av bensinpump. De tre kvaliteter av bensin är regelbunden med ett oktantal på 85 till 87, medelsvår med en rating på 88 till 90 och premien med en rating som är större än 90. Leta efter en spak som du kan glida eller vända för att återställa pumpen till noll om det inte finns några knappar.
5

Grip tag i handtaget gas pump hängande på bensinstationen pumpen och dra det gratis. Placera munstycket på bensinpump i bensintanken öppningen på ditt fordon. Dra tillbaka på avtryckaren på handtaget. Gas kommer att börja fördelning i din bil.
6

Övervaka gas display station pump för att avgöra hur mycket bränsle som runnit in i din bil. Du kan titta på antalet liter eller det faktiska priset som du betalar för den mängd gas som du har avgivits. Släpp avtryckaren om du vill avbryta tankningen när som helst. Om du inte gör det, kommer utlösaren bryts när bensintanken är full.
7

Dra bensinpump bakåt tills spetsen är den enda delen i öppningen. Knacka försiktigt för att tillåta någon gas i slutet av munstycket att falla tillbaka in i bensintanken. Dra bort munstycket och byt bensinpump på innehavaren.
8

Skruva gasen tillbaka locket på bensintanken öppning i en medurs rörelse. Stäng dörren till bensintanken ordentligt. Hämta ditt kvitto från stationen pump eller gå in på stationen eller till kiosken för att betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135309.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.