Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Gas-Saving Tips för '02 Toyota Tundra

Som med många lastbilar, Toyota Tundra brännskador gas med en hastighet som är mindre än 20 miles per gallon. Många åkare är intresserade av hur de kan spara gas och öka gas körsträcka som de får på sin Tundra. Det finns många olika tips som kan hjälpa dig att spara bränsle och pengar. Underhåll

Att se din lastbil har korrekt underhåll är mycket viktigt att den gas körsträcka att din Tundra kan få. Ju effektivare din Tundra är igång, desto mindre bränsle som används för att hjälpa lastbilen kör och mer kan användas mot att få bättre bränsleekonomi. Vissa rutinunderhåll inkludera få oljebyten vid rekommenderade intervall, hålla däcken ordentligt pumpade och hålla vätskor på optimal nivå. Se till att också rotera och balansera däcken på de rekommenderade tider.
Fuel

Använd den typ av bränsle som rekommenderas för din Tundra, som är vanlig blyfri. Använda ett oktantal högre än det har inga extra fördelar och kommer att kosta dig mer. En lägre oktantal än rekommenderat kan potentiellt orsaka skador på din bil. De optimala fördelar kommer att komma från att använda det rekommenderade bränslet. Se till att även byta bränsle filter som behövs för att öka prestandan.
Cruising

kör på motorvägen blir mycket bättre bränsleeffektivitet än körning stadens gator. Stoppet-och-go åtgärder på stadens gator drar mer bränsle än att köra med konstant hastighet. Av samma skäl, vid körning på motorvägar använder farthållaren att hålla en konstant hastighet, men endast på raka, plana sträckor. Varvar upp bensintanken bränner mer bränsle än att hålla på en hastighet. Kör för fort kan resultera i en 20 procent förlust i bränsleeffektivitet.
Vikt

Tundra som väger mindre blir bättre gas körsträcka. Redovisat överskott lasten ökar vikten på din Tundra. Försök att tömma din lastbil när det är möjligt. Ju mindre vikt din Tundra har att hålla, du håller desto bättre bränsleeffektivitet din lastbil. Addera Köra Motor

inte din lastbil tomgång i mer än ett fåtal minuter. Tomgång inte använder upp din gas. Värmer upp din motor är inte heller något man måste göra, så tar det bränsle samt och är inte bra för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135462.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.