Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Förbättra Gas Mätarställning på en 1998 Durango

Liksom många stadsjeepar av 1990-talet, var Dodge Durango inte utformade med optimal bränsleeffektivitet i åtanke. Snarare var det '98 Durango byggd för att uppnå makt, hållbarhet, off-road kapacitet och lastutrymmet inte erbjuds i bilar och samtidigt erbjuda större mångsidighet än en pickup. Utrustad med en bränsle-hungrig V-8 motor, bär '98 Durango en EPA betyg av 13 mpg vid stadskörning och 17 mpg på landsväg. Om du känner av smärtan vid pumpen, det finns sätt att förbättra din Durango gas körsträcka. Instruktioner
1

Ändra sättet du styr din Durango. Alla fordon uppnå bättre gas körsträcka när den körs i lägre hastigheter. Detta beror på att fordonet möter mindre vindmotstånd, och motorn utövar mindre energi. På grund av sin storlek och vikt, de negativa effekterna av höga hastigheter på Durango är ännu mer märkbar. För att försöka lösa det, hålla din hastighet under 60 km /h och undvika snabb acceleration.
2

Minska Durango vikt genom att ta bort last och onödiga tillbehör. Trots det faktum att Durango är utrustad med en kraftfull motor, någon extra vikt, och med så mycket som 100 pounds, kan minska bränsle körsträcka med 2 procent. Detta är helt enkelt på det faktum att extra vikt är lika med en extra börda på motorn.
3

Stäng av Durango motor hellre än att låta den gå på tomgång. Eftersom Durango motor i sig drar mer bränsle än mer bränslesnåla motorer, bör du förvärrar inte problemet genom att låta den gå på tomgång. När motorn körs utan Durango faktiskt reser någonstans, kommer du att bränna gas med en hastighet av 0 miles per gallon.
4

Använd Durango s överväxel eller farthållaren vid körning på öppna vägar eller motorvägar. Overdrive och farthållaren kommer att bidra till att minska plötsliga skurar i Durango hastighet och därefter höga motorvarvtal. Med motorn på ett konstant varvtal och hastighet under 60 km /h, kommer du att dra nytta av bättre bränsleeffektivitet.
5

Planera dina ärenden noga. På grund av Durango begränsade bränsleekonomi, kanske du vill använda ett effektivare fordon för resor till staden, trånga utrymmen eller kuperad terräng. Om du måste använda din Durango, välja vägar som är fria från kuperad terräng, tung trafik och /eller stoppljus. Det är också viktigt att du kombinerar de ärenden i syfte att minska antalet resor som görs i Durango. En lång resa kommer att använda mindre gas än många resor som motorn måste värma upp varje gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135453.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.