Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur säkert Sifon Gas

Det händer ibland att din bil eller gräsklippare får slut på gas och du inte kan komma till bensinstationen. Ett välkänt sätt att hantera detta är att suga gas från en annan bils bensintank i en behållare via en plastslang, och kapseln kan sedan användas för att fylla på tanken. Det vanligaste misstaget folk gör när du skapar en hävert är att låta gasen att nå sina munnar och eventuellt orsaka sig stor skada. Här är en enkel - och, ännu viktigare, säker - vägen till sifon gas från en tank till en annan. Saker du behöver
3/8-tums plaströr, 6 fot
Bensin kanister
Visa fler instruktioner
1

Sätt i ena änden av den 3/8 -tums plaströr in i bensintanken skall sifoneras. Kontrollera att röret går under ytnivån hos gasen i tanken.
2

Gör en ögla ut från slangen så botten av slingan är väl under nivån för bensintank och slutet av slangen kommer upp ovanför bensintanken.
3

Fortsätt att hålla den fria änden av röret så det är ovanför bensintanken, sätter din mun helt över änden av röret och dra i en kontinuerlig andetag.
4

Så fort du ser den gas som kommer in i röret når höjden av gastank, sluta suga.
5

Sänk långsamt fria änden av röret under nivån av gastank. Gas kommer att rusa ut. Mata in det direkt i en fristående bensin kapsel.
6

bort slangen från bensin kapseln när du har så mycket gas som du behöver.
7

snabbt höja slangen så avsluta är ovanför höjden av gastank. Du bör se gasen sluta köra genom slangen vid denna punkt.
8

Dra den andra änden av slangen ur bensintanken på bilen. När du drar ut den, bör du också prova att hålla den uppåt så ingen gas tar slut i det.
9

Töm någon gas kvar i röret ska tömmas in i gasbehållaren.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135342.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.