Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur konverterar jag Miles per timme till Miles per gallon?

Få en bättre bild av din bränsleeffektivitet genom att bestämma miles du får ut av varje liter gas. Du kommer att behöva använda både din hastighet i miles per timme och mängden gas du sätter dig i bilen för att avgöra din effektivitet. Som kör-och vägförhållanden och bilmärken och modeller skiljer, kommer dina beräkningar inte vara desamma som för en annan bil eller förare. Följ alltid alla hastighetsgränser och körning lagar när samla din information. Saker du behöver
Papper och penna (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Fyll upp din bensintank till full.
2

Återställ trippmätare till 0 miles. Om din bil inte har en trippmätare, notera den totala körsträckan och skriva det på ett papper.
3

Drive i en timme.
4 < p> Beräkna miles per timme genom att titta på din trippmätare för att bestämma avståndet. Dela upp den distans som tillryggalagts av tiden för en timme för att bestämma din medelhastighet. Till exempel, om du gick 30 miles på en timme, 30 miles /en timme = 30 miles per timme. (Om din bil inte har en trippmätare, subtrahera den totala miles visas på vägmätaren inför resan till figuren nu visat att de är helt miles reste.)
5

Toppa din bensintank och titta på mängden gas som krävs för att fylla på det. Detta motsvarar den mängd gas som du använde på din enhet.
6

Dela antalet liter som används av tid att hitta antalet gallons per timme används av fordonet. Till exempel, två gallons /en timme = 2 gallons per timme.
7

Hitta miles per gallon genom att dividera hastigheten med antalet gallons per timme. Till exempel, 30 miles per timme /2 liter per timme = 15 miles per gallon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135403.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.