Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Sifon gas från en lastbil Tank

Om du har en bil med gas i tanken som inte kommer att vänja, ett sätt att säkerställa att gasen inte går till spillo är att skapa en hävert för att avlägsna gas från fordonets bensintank. En sifon fungerar genom att skapa ett vakuum, och sedan låter gas flöda ut ur en tub som är i fordonets tank. Eftersom gasen lämnar röret, tvingar det vakuum den för att dra in ny gas från tanken, vilket skapar en cykel som kan dränera en gastank till nära tom om så önskas. Saker du behöver
genomskinliga slangen
Knife burkar
Gas
Visa fler instruktioner
1 slang

Cut, 6 meter lång. Din slangen bör vara ca 1 tum i diameter för den bästa balansen mellan flödeshastigheten och enkel användning, som ett rör för stor kan vara svårt att producera en lämplig sug.
2

Sätt i ena änden av slang i bilens bensintank som poppar ditt tanklock och skjuta röret genom hålet där du vill infoga en bensin munstycke. Addera 3

Ta den andra änden av röret i munnen och suga på den för att börja rita bensinen i röret.
4

Titta röret försiktigt när du suger på röret för att förhindra oavsiktligt intag gas, och täta änden av röret med tummen när bensinen är nära slutet av röret.
5

Nedre änden av röret täcks av tummen i en tom gasbehållare. Vara säker på att bensinen är under bensintanken, eftersom det är viktigt att tyngdkraften drar bensin ut.
6

bort tummen från slutet av röret för att påbörja flödet av gas. Gasen har tömts kommer att ersättas i den andra änden genom gas från tanken, så att du kan tömma gasen från tanken in i en tom gas kan i ett konstant flöde. Din gas kommer att fortsätta att flöda tills spetsen av röret inne i tanken är inte längre under gasledningen, så du bör sätta in röret i tanken tills den träffar botten av bensintanken.
7 < p> Crimp slangen och flytta den till en annan tom burk om du börjar få slut på utrymme i den aktuella gasen kan genom att vika änden på röret tillbaka. För en tillförlitlig krimp, du vill vara helt avskärma änden av röret, vilket skapar en lufttät söm, vilket bäst åstadkommes genom att ta änden av röret och böja den hela vägen ner så att den vidrör den del av röret innan luckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135228.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.