Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur får man den bästa gas körsträcka ur en CRV

Honda CR-V är en SUV crossover som blandar storleken på en större SUV med gas körsträcka på en bil. Eftersom bilen har en mindre 40 cylindrig motor, använder det inte upp så mycket gas, vilket ger en högre MPG än de flesta andra SUV: ar i samma klass. Självklart, om du funderar på att få bästa gas körsträcka av din Honda CR-V, finns det några knep och tekniker du måste följa. Saker du behöver
Honda CR-V
Visa fler instruktioner
1

Kör på motorvägen när det är möjligt. Eftersom det är (oftast) mindre bromsa och stoppa, använder du inte så mycket gas genom att ständigt accelerera bilen.
2

Kavla upp fönster. Om dina fönster är nere, skapar detta drag och tvingar din Honda CR-V för att använda upp mer gas för att bibehålla hastigheten.
3

Stäng av luftkonditioneringen. Luftkonditioneringen använder gas för att driva och kyla insidan av bilen. Du kan använda värmaren, men eftersom det tas bort från motorn kanalen och inte kräver överskott bensin.
4

Bo på en konstant hastighet och kusten ner kullar. Snabbare ökar din bränsleförbrukning och minskar din MPG.
5

Följ andra fordon. Om du kusten bakom andra bilar (eller speciellt semi lastbilar) det minskar dra på din Honda CR-V. Du behöver inte stanna direkt bakom lastbilen. I själva verket bor några hundra meter bakom en lastbil eller bil ger ett ordentligt drag samtidigt som det ger dig tillräckligt med tid för att stoppa bilen om fordonet bromsar plötsligt.
6

Håll rätt lufttryck i däcken . Flat däck köra ner din MPG.
7

Carry bara det du behöver i bilen. Bara för Honda CR-V är konstruerad för att bära tyngre laster då standarden bilen, betyder inte att du behöver. Ta ut golfbagar eller annan utrustning från din bål och gas körsträcka går upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135209.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.