Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Ford Focus Gas Tips

Ford Focus är en kompakt bil designad med bränsleeffektivitet i åtanke. Gas körsträcka har blivit en allt viktigare faktor för dem shopping för bilar. Focus kunde imponera många potentiella köpare med sina 24 miles per gallon rating i staden och dess 35 miles per gallon på motorvägen, enligt StreetDirectory.com. Få ut det mesta av din Ford Focus kan kräva efter några kloka tips för bränsleekonomi. Farthållare

Ställ din farthållare när du är på en resa som gör att långa sträckor av oavbruten, konstant hastighet. Enligt StreetDirectory.com, kommer att använda farthållaren se till att du behåller samma hastighet, vilket kommer att resultera i en stabilare RPM, bromsa mindre och snabbare och därmed förbättrad gas körsträcka.
Förutse trafik

Start och stopp är en av de främsta orsakerna till skillnaden i staden och motorvägen körsträcka. Denna inkonsekvent hastighet och inbromsning kommer att dramatiskt minska din Focus trafik bränsle efficiency.Anticipate och ändra din vanliga vägen till en med färre trafikljus och mer möjlighet att kryssning på konsekvent speeds.Also Använd sunt förnuft. Om du ertappas vid rött ljus, är det mycket möjligt att du kommer att fångas i nästa. Försök inte att påskynda och slå ljuset. Varva med motorn i en snabb rusch får motorn att bränna mer bränsle, och försöker att skynda igenom ett gult ljus kan vara farligt.
Följ Hastighetsgränser
< p> Följ hastighetsgränserna publiceras på sidan av vägen för att förbättra gas körsträcka. Även om du kan komma till din destination lite snabbare, kommer du att bränna betydligt mer bränsle i att göra så. Körning med reducerad hastighet innebär också mindre slitage på bilens bromsar och det kan faktiskt få dig till din destination snabbare i vissa fall. Många trafikljus är tidsinställda för maximalt trafikflöde när föraren rör på hastighetsgränsen.
Hög växel

Kör på högsta växel du kan, enligt StreetDirectory. com. När ditt fokus är igång på högsta växeln motorn stängs långsammare. Detta minskar antalet explosioner i cylindrarna, vilket betyder att den använder mindre bränsle. Besparingar på upp till sju procent kan erhållas genom att följa detta tips. Behåll ditt fokus

Håll däcken på din Ford Focus pumpade till rätt nivå som anges på
dörrposten på förarsidan. Också hålla motorn finstämt och använd rekommenderad typ och grad av motorolja. Dessa små underhåll kontroller kan lägga upp till en nio procentig ökning i bränsleekonomi, enligt US Department of Energy.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135230.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.