Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur Refill gasbehållare

gasbehållare används för att transportera bensin till ett fordon som har slut på gas, eller de kan användas för att lagra bensin för användning i en generator, gräsklippare, högtryckstvätt eller annan gas-drivna enhet . Eftersom bensin är mycket brännbart, måste du vara extremt försiktig vid påfyllning, transport och hantering av en gasbehållare. Saker du behöver
gasbehållare
våtservetter
Visa fler instruktioner
1

Töm gasbehållaren helt innan du transporterar den till bensinstationen. Du kan använda alla kvarvarande bensin i bilen eller gräsklipparen, till exempel.
2

betalar för din bensin inköp på pumpen eller inne i macken Store. Du kan uppskatta kostnaden genom att multiplicera gaspriset med antalet liter som hålls i kapseln.
3

bort gasbehållaren ur bilen och placera den tomma gasbehållare på marken i framför gas pump.
4

eventuell statisk elektricitet genom att röra vid ett närliggande objekt (som bilen), ta sedan bort gasen kan lock och pip.
5

Leta upp "maxstrecket" på sidan av gasbehållare. Du kan inte fylla en gasbehållare till den absoluta toppen, eftersom det kommer att leda till läckage.
6

Välj bensinklass, placera hela munstycke bensinpump inuti gasbehållaren och börja pumpa. Fortsätt pumpa tills pumpen stannar automatiskt. Detta inträffar när du har slut på pengar eller när nivån av gasen når spetsen på pumpens munstycke.
7

Flytta pumpmunstycket inne gasen kan så det är på samma nivå som fyllnadslinjen. Fortsätt att pumpa gas, men pumpar det i en långsammare takt genom att applicera mindre tryck till avtryckaren. Fortsätt tills pumpen stängs av (detta kommer att ske när du får slut på pengar eller när gasen når nivån av munstycket).
8

Ta bort pumpen munstycket från gasen kan och ersätta den i hållaren. Byt gasen kan cap, se det skruvas på ordentligt.
9

Torka gasen kan exteriör med en våtservett för att avlägsna eventuella droppar av bensin.
10

Placera gasbehållare inuti fordonet på en plats där det inte välter när bilen är i rörelse. På golvet mellan passagerarsätet och instrumentbrädan är en bra plats.
11

Gå in i macken butiken för att hämta din förändring (om tillämpligt).
12

Kör hem (eller till den slutliga destinationen för gasbehållaren) utan att göra några onödiga stopp och omedelbart ta bort gasbehållaren från fordonet. Det är farligt att transportera ett mycket brännbart ämne som bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135215.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.