Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man kan förbättra MPG i en Scion XB

Minskade bränsleeffektivitet resulterar i högre kostnader när du fyller upp din Scion XB med gas. Förbättra din gas körsträcka på din Scion XB, främst genom att följa enkla tips, kan vara ganska lätt. Även den typiska Scion XB blir cirka 30 till 34 miles per gallon, kan den körsträcka förbättras något om du gör ansträngningen. Håll koll på din körsträcka, så om det finns en förändring eller minskning av det, kan du ta itu med situationen snabbt. Saker du behöver
Scion XB
Visa fler instruktioner
1

Pumpa däcken till rätt tryck. Många människor tror att den riktiga inflationen är psi noterade på sina däck, men det är inte sant. Korrekt inflation för din Scion XB kan hittas på sidan av förarens dörrposten. Över-eller för lågt lufttryck orsakar en minskning i gas körsträcka.
2

Kör säkert och försiktigt. Om du följer den rekommenderade hastighetsgräns inom ett visst område, kommer du missar allmänhet alla de röda lamporna, minska antalet gånger du stoppar och startar. Stopp och start använder mer bränsle än stadiga körhastighet.
3

Tänk aerodynamiken hos din Scion XB. Undvik takräcken om du inte behöver dem för långa resor. Installera inte extra belysning över taket på din bil. Håll bilen ren från damm, smuts och skräp. Allt som hindrar flödet av vinden runt din bil minskar bränsle körsträcka.
4

Töm din Scion XB. Ta allt som inte är nödvändigt för din dag till dag verksamhet ur bilen. Detta inkluderar baksätet området och stammen. Varje 100 pounds av vikt visar en markant minskning i bränsle körsträcka.
5

Kombinera ärenden i en resa för att förbättra din gas körsträcka. En motor kräver mer bränsle för att starta den första gången du veva på en viss dag, men mindre bränsle om det bara är avstängd under en kort tidsperiod. Om du har fem ärenden att köra i en vecka, och du väljer att fylla dem på fem olika dagar, kommer du att använda fyra gånger mer bränsle än om du hade avslutat alla ärenden på en dag.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135246.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.