Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Vilka är fördelarna med bensinbilar?

Med all diskussion om den globala uppvärmningen och alternativ energi, människor verkar vara ständigt letar efter sätt att förbättra fordon som drivs med något annat än bensin. Det finns dock ett antal förmåner och fördelar som bensindrivna bilar har över alternativ-drivna fordon. Tills alternativa makt kan matcha fördelarna i stället, bensindrivna bilar är mer sannolikt att förbli konungar av vägen. Effekt

En av de största svårigheterna folk som kör hybrider möte, enligt CarSeek.com är att hybrider bara inte har den makt som en bensindriven motor kan ge. Hybridfordon accelererar långsamt, och medan de kan lätt göra skyltad hastighet, de inte kan nå de högre hastigheter som bensinmotorer kan. Dessutom, vid acceleration från en punkt, det finns en fördröjning i ett hybridfordon som en bensinmotor inte har.
Infrastruktur

En av de största fördelarna att bensinbilar har för dem är deras infrastruktur. Efterfrågan på bensin kräver borrning lag att lokalisera olja, raffinaderier som omvandlar det till gas, lastbilar som levererar den och bensinstationer som säljer den. Denna ständigt igång maskinen innebär att människor som har en bensindriven bil behöver inte titta särskilt långt för att hitta det bränsle som de behöver, oftast på en ganska vanlig marknadspris. Människor som kör alternativt drivna fordon inte kan ha denna bekvämlighet.
Pris

Jämförelsevis-speaking, bensindrivna bilar är överlägset billigare alternativ på marknaden. Bensindrivna bilar kostar tusentals dollar mindre än hybridmodeller, och ännu mindre än naturgas eller bränslecellsfordon. Marknaden är fylld med bensindrivna bilar, och många människor skulle vara mycket mer villiga att köpa en bil till ett lägre pris (speciellt om det bilens delar lätt kan köpas om reparationer behövs) än de skulle vara att köpa en bil på ett mycket högre pris (med potentiellt högre reparationskostnader väg).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135247.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.