Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man bättre din MPG på en Silverado

Din Silverado borde ingjuta en känsla av stolthet i dig. GM har testat dem och lägg dem igenom steg, så att du kan vara säker på dess tillförlitlighet. Dess stora, robust konstruktion, dock inte utgöra bränsleeffektivitet oro. Som fallet är med de flesta lastbilar, måste du veta de tips och tricks för effektiv körning för att spara pengar vid pumpen. Bättre gas körsträcka kommer att kräva en ständig anslutning till en bränslesnål körstil på din sida. Instruktioner
1

Följ skyltad hastighet. Inte bara är detta ett säkert sätt att köra, men det kommer att leda till bättre bränsleeffektivitet sedan Silverado effektivitet sjunker kraftigt senaste 60 miles per timme. Enligt US Department of Energy, varje 5 mph steg förbi 60 kommer att kosta dig 24 cent mer per gallon.
2

Låtsas det finns ett äggskal på gas-och bromspedaler. Racketen på bromsarna eller gas kommer att krossa ägg och splittras din bränsleeffektivitet. Förutse stoppa och starta igen på ett smidigt sätt och du kommer att spara 33 procent mer gas på motorvägen, enligt US Department of Energy.
3

Använd farthållare. Som nämnts i Steg 2, kommer svår bromsning och acceleration leda till lägre gas miles. Men praxis gäller inte bara för trafik. Hålla en konstant hastighet med farthållare när trafiken är obefintlig och du kommer att fortsätta att spara pengar.
4

Slå på din Silverado s överväxel. Din motorvarvtalet minskar och spara gas. Dessutom kommer din motor lider mindre slitage, vilket innebär ökad bränsleeffektivitet som bilen blir äldre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135465.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.