Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Fordon som är bra på gas körsträcka

Genom åren har större fokus lagts på bränsleekonomi de fordon vi kör. Detta beror främst på oförutsägbara gaspriserna och miljöhänsyn om förbränning av fossila bränslen. Med ökningen av uppmärksamhet på gas körsträcka, är fler och fler bränsleeffektiva fordon slår marknaden. Detta kan översättas till fler valmöjligheter för konsumenterna. Konventionell, Små Bilar Till Salu

Fordon enbart drivs med en traditionell förbränningsmotor fortfarande den mest populära på vägen. Detta innebär att du har ett brett utbud av fordon att välja mellan när vi letar efter de bästa artisterna gas körsträcka. Den mest bränsleeffektiva blir det fordon som har en liten, lätt kropp i kombination med en mindre, 4-cylindrig (eller mindre) motor. Sexcylindriga motorer och V-8: or är mer kraftfulla och därmed bränna mer gas. Tunga bilar kräver också mer kraft och gas. Kompakta bilar med manuell växellåda kommer att vara din bästa insats när vi letar efter den bästa gas körsträcka mellan konventionella, gasdrivna fordon. En kompakt bil med en manuell växellåda och en dieselmotor kommer att ge ännu större effektivitet.
Motorcyklar och skotrar
Motorcyklar

och skotrar regelbundet lägga upp några av de bästa numren gas körsträcka bland traditionella gasdrivna fordon. Detta beror på motorcyklar och skotrar väger betydligt mindre än bilar och lastbilar, vilket innebär mindre bränsle förbränns i syfte att påskynda och hålla dem i hög hastighet. Men som traditionella bilar och lastbilar, storleken på cykeln och dess motor spelar en central roll i gas körsträcka. En stor motorcykel med en 1200cc motor kommer inte att kunna konkurrera med den gas körsträcka på en mindre motorcykel som drivs av en 250cc motor. Skotrar representerar en ännu större språng i gas körsträcka, eftersom de vanligtvis är mindre i både storlek och motor än de flesta motorcyklar. I själva verket är en mid-size scooter utrustad med en 250cc motor som kan i genomsnitt mellan 60 och 80 MPG.
Hybrid och alternativa fordon Energi

Hybrid och alternativa energikällor fordon utgör ofta den högsta nivån när det gäller att uppnå maximal gas körsträcka. Som tiden går, fler biltillverkare som producerar hybrid bilar, lastbilar och stadsjeepar. Dessa fordon använder en konventionell gasmotor samt en elektrisk, batteridriven motor. Den elektriska motorn används för att stödja bensinmotorn eller ens ta sin plats under vissa villkor. Exempelvis kan den elektriska motorn sparka in medan fordonet går på tomgång eller under tung trafik. Hybrider tenderar också att använda regenerativ bromsning, som i huvudsak omvandlar den elektriska motorn till en generator som ger mer el. Självklart, om du väljer en alternativ energi fordon, såsom rent elbil eller vätgasdrivna fordon, kommer du träffar höjdpunkten av bränsleekonomi, eftersom du kommer att bränna noll bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135623.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.