Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man sparar Gas i min GMC Sierra V8

Sierras är en typ av pickup som har en V8-motor. Det finns många olika stilar av Sierra inklusive förlängda hytter, korta sängar, långa sängar och de som är utrustade med 4-hjulsdrift alternativet. Det finns också Sierra modeller som har en mindre V6-motor, som inte är lika kraftfulla. Instruktioner
1

Låt inte pickup värmas upp i mer än 30 till 45 sekunder. Detta kommer att slösa gas eftersom du bara väntar på överföring för att värma upp. Efter 30 till 45 sekunder bilen värms upp tillräckligt för att prestera bra.
2

Undvik att låta bilen gå på tomgång mer än 30 sekunder. När du inte rör dig under en längre tid, t.ex. vid järnvägsövergångar och i stora trafikstockningar, satte bilen i friläge för att tillåta överföring svalna.
3

Inte rev motorn.
4

Börja inte ut snabbt. En viktig nyckel till att spara gas, särskilt i större fordon, är långsam och stadig när du börjar och kommer till ett stopp.
5

Köp bensin under kallare tider på dagen. Gasen är tätare vid lägre temperaturer, vilket innebär att du får mer för dina pengar. Välj den mest ekonomiska bränslet möjligt.
6

Håll fönstren stängda när de reser vid höga hastigheter för att minska luftmotståndet och därmed spara gas. Exceed 40 miles per timme när det är lagligt att göra så. Om du gör det kommer att tvinga din Sierra att övervinna luftmotståndet och ge dig bättre gas körsträcka.
7

Kör med konstant hastighet så mycket som möjligt. Detta kommer att hålla din bil i trim och inte orsaka täta svängningar i gas och motorn villkor
8

Accelerera innan hills -.. Inte när du är på dem
9

Undvik ojämna vägar och, om möjligt, använder vägar som är rakare och kortare.
10

Följ korrekt underhåll protokoll för din Sierra. Byt oljan, rotera däck, kolla vätskor, byta däck, etc. på en regelbunden basis.
11

bort överflödiga kilon från din pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135138.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.