Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Gas Mätarställning Tips för en Ford Ranger

Enligt MSN Autos, varierar bränsleekonomin för 2010 Ford Ranger mellan 14-27 miles per gallon. Den exakta körsträckan för en viss Ranger är beroende av om det är bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, har en automatisk eller manuell växellåda, och om det är för motorväg eller stadskörning. Det finns vissa åtgärder som kan vidtas för att förbättra gas körsträcka för en Ford Ranger. Hastighet

Enligt US Department of Energy, fordon som väger över 60 miles per timme använder gas snabbare. Stå fast vid skyltad hastighet kommer att förbättra gas körsträcka.
Aggressiv körning

Aggressiv körning omfattar fortkörning, och snabb acceleration och inbromsning. Körning aggressivt kan sänka gas körsträcka med 33 procent på motorvägen, eller 5 procent i staden.
Vikt

Övervikt i din Ford Ranger kan minska din gas körsträcka. Det amerikanska Department of Energy bedömer att för varje 100 pounds av vikt som läggs på ett fordon, är den gas körsträcka minskade med 1 till 2 procent.
Underhåll

Korrekt underhåll av din Ford Ranger kan bidra till att förbättra gas körsträcka. Detta innebär regelbundet ändra din luftrenare, tändstift och bränslefilter och lägga renare bränsleinsprutning.
Däck

hålla däcken på din Ford Ranger ordentligt pumpade kan bidra till att förbättra gas körsträcka med så mycket som 6 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135131.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.