Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur kan man förbättra gas körsträcka på en Titan

Nissan Titan, som namnet antyder, är en stor lastbil. Den är utrustad med den mest kraftfulla V-8 motorn i sin klass och är inte exakt utformad för att uppnå granna betyg bränsleeffektivitet. I själva verket faller Titan bakom andra liknande storlek pickuper när det gäller gas körsträcka. Du behöver dock inte förlora hoppet. Medan din Titan inte kan vara den mest bränsleeffektiva fordon på vägen, det finns saker du kan göra för att öka dess prestanda och spara pengar vid pumpen. Instruktioner
1

Ta bort eftermarknaden tillbehör. Om du har personifieras din Titan med överdimensionerade däck och /eller fälgar, grill guard, störtbåge, verktygslådan eller barer steg, har du lagt extra vikt på lastbilen, vilket minskar dess bränsleekonomi. Eftersom Titan är redan en så tung bil, kommer den extra vikten av tillbehören orsaka att motorn arbeta så mycket hårdare och bränna mer bränsle.
2

Kombinera flera ärenden i ett. För att spara gas, vill du inte köra din Titan mer än det är absolut nödvändigt. Detta innebär att du måste noggrant planera dina rutter och försöka slutföra så många ärenden som möjligt i en resa. Undvik stadskörning, stoppljus och ojämn terräng. Kom också ihåg att ta bort all last från Titan säng innan du beger dig ut.
3

Drive vid eller under hastighetsgränsen. Din Titan har en kraftfull motor och du kan frestas att visa upp den kraften på motorvägen. Motstå frestelsen. Varje gång du når hastigheter över 60 km /h, minskar du drastiskt din lastbil bränsleeffektivitet. Ett av de bästa sätten att temperera ditt behov av snabbhet och öka Titans gas körsträcka är att använda farthållaren när på plana sträckor av öppna motorvägen.
4

Behåll din Nissan Titan. Du kommer att märka förbättringar i bränsleeffektivitet om du regelbundet byta olja, luft och bränsle filter, och om du riktigt blåsa upp Titans däck. Du kommer också vill kontrollera vätskorna i differential och fördelningslåda och ändra dem vid behov. Läs din Titan bruksanvisning för exakt information om underhållsplaner och vilken typ av vätska som rekommenderas av Nissan för din lastbil.
5

Drive med din baklucka upp. Det kan tyckas att sänka bakluckan på din Titan kommer hjälpa till att minska motståndet på din lastbil och därigenom bidra gas körsträcka: Detta är inte sant. Den baklucka, när det är stängt, hjälper faktiskt utförandet av lastbilen genom att skapa en liten ficka av virvlande luften över sängen. Denna virvlande luftbubbla tjänar till att minska luftmotståndet vid högre hastigheter.
6

Undvik hastig körvanor. Det finns ingen anledning att tävla killen bredvid dig, eller för att se vem som kan accelerera snabbare från ett stoppljus. Även om det kan ge dig en flyktig känsla av tillfredsställelse att slå honom till nästa ljus, kommer ditt leende bleknar snabbt till en rynkad panna när man måste tanka på macken. Också, undvika plötsliga stopp, förutse när du måste sluta,. Sakta ner i förväg och kusten, när det är möjligt

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135139.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.