Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur att förbättra bränsleeffektiviteten inom Lastbilar

Att köra en stor lastbil kan ge dig en känsla av makt och gör du känna att du är kung på vägen - men det kan göra att du är en riktig prins till oljebolagen för att bränna alltför bränsle. Att köra lastbil är ibland nödvändigt på grund av ditt yrke, till exempel, eller om du behöver för att dra utrustning. Det finns billiga och gratis sätt att förbättra bränsleeffektiviteten i din lastbil, och andra mer kostsamma sätt att modifiera motorn så att den kommer att förbättra prestanda och bränsleeffektivitet din lastbil. När ekonomin är dålig och budgetar är täta, vilket sparar pengar på bensin är avgörande. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Visa fler instruktioner
1

Drive som en ansvarsfull medborgare. Undvik aggressiva körsätt, typiskt, kommer du inte få det någon snabbare, men du kommer att bränna mer bränsle i din bil och kan orsaka en olycka. Överdriven bromsning och snabb acceleration tenderar alla att bränna gas mindre effektivt.
2

Följ skyltad hastighet. Du kommer att komma till din destination säkert och drar mindre bränsle.
3

Ta extra onödig vikt från flaket. Enligt Fuel Economy hemsida, kan en extra 100 pounds i sängen av din lastbil öka din bränsleförbrukning med 2 procent per gallon (se referens 1).
4

Undvik att placera din lastbil på tomgång medan din make eller betydande andra körningar in i butiken för en snabb ärende. Detta är slöseri, brännskador onödigt bränsle, och är dåligt för miljön också. Om du ser någon i en parkeringsplats och vill dra upp och ha en pratstund, lägg din lastbil i parken och stänga av motorn.
5

Använd din farthållare för motorväg reser eller när du tar långa resor. Denna kontroll kommer att hjälpa dig att behålla en konstant hastighet, vilket bränner mindre bensin.
6

Använd din overdrive, detta skär ner på motorns varvtal, vilket sparar bränsle och slitage på din motor.

7

Titta in motormodifieringar, såsom en kall luftintaget, en plug-in programmerare eller ett fritt flöde avgassystem om du inte vill köpa en mer bränslesnål bil. Dessa modifieringar kan kosta några hundra dollar, men kan spara mer än så i bränsleeffektivitet över en spännvidd på några år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135235.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.