Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man gör en Jeep Wrangler mer bränsleeffektiv

Jeep Wrangler har länge varit en ikon bland fyrhjuling entusiaster. Utrustad med en solid kropp, fyrhjulsdrift och en kapabel motor är Wrangler konstruerad för att hantera allvarliga off-road och dåliga väderförhållanden körning. Vad gör Wrangler så skickliga av vägen, men också hämmar dess förmåga att uppnå större gas körsträcka. Sedan 1987 har Jeep Wrangler i genomsnitt mellan 15 och 18 mpg i staden och 16 till den 22 mpg på landsväg, beroende på motor och transmission. Ändå kan du göra din Wrangler mer bränslesnåla. Instruktioner
1

Motstå frestelsen att lägga eftermarknaden modifieringar på Wrangler. Många Jeep förare, särskilt de som kör off-road, njut installera lift kit, större däck och hjul stål på sina fordon. Även om dessa förändringar kan förbättra terrängkörning, de kostar Wrangler gas körsträcka. Om du redan har förändrat ditt Wrangler, överväga att ta bort delarna och gå tillbaka till lager för förbättrad bränsleeffektivitet.
2

Drop någon onödig vikt bärs av Wrangler. Om du hala gods, såsom sportutrustning eller utomhus leveranser, på baksidan av Wrangler, ta bort det. Den extra vikten kommer att minska nivån av bränsleeffektivitet du kan uppnå. Ta bort allt annat du inte behöver för vanlig körning. Om du vill kan du även ta bort baksätet och reservdäck.
3

Förvandla hur du kör din Wrangler. Jeep Wrangler är byggd för att hantera tuff terräng, inte höga hastigheter, hård inbromsning eller kurvtagning. När du kör på Wrangler som du skulle en sportbil eller ens en genomsnittlig sedan, du gör det mindre bränslesnåla. Kör Wrangler under 60 mph och ge dig själv utrymme i trafiken eller på motorvägen för att undvika aggressiv körning taktik.
4

Kontakta en ansedd mekaniker för en tune-up på din Wrangler motor. Dålig motorprestanda grund av dåliga syresensorer, bränsleinsprutningar, bränsleledningar, tändstift eller filter kan leda till dålig bränsleeffektivitet. Dessutom, har Wrangler däck inriktade och motor-och växellådsoljor förändrats. Fortsätt att ha oljan bytas var 3000 miles och övervaka däcken att göra vissa de bär smidigt och är helt uppblåst.
5

minimera belastningen på Wrangler motor genom att använda luftkonditioneringen mindre och minska den tid du låta motorn gå på tomgång. Motorn ska leverera ström till luftkonditionering enhet /pump för att det ska fungera. Detta kräver mer bränsle. Att låta motorn att fortsätta köra medan Jeep är stoppad kommer att bränna bränsle i onödan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135550.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.