Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur du hittar en Chevron efter nummer

Chevron inte tillåter en butik nummer sökning på sin webbplats, vilket gör det mycket svårt att hitta en Chevron i antal. Men det finns sätt att upptäcka hur många av en specifik Chevron affär eller en bensinstation i närheten av dig, och processen är enkel. Hitta ett Chevron tar bara tillförlitlig tillgång till Internet och en del grundläggande information. Saker du behöver
Chevron hemsida
Postnummer bestämmelseort nära City namn destination
Visa fler instruktioner
Hur du hittar en Chevron Genom Antal
1

Gå till Chevron s officiella hemsida. Här hittar du en lista med flikar längst upp på hemsidan. Klicka på "stationer."
2

under listan med alternativ som visas väljer du "Station Finder." Detta gör att du kan hitta en Chevron station ett par olika sätt. Du kan ange din fullständiga hemadress, din stad eller stat, eller ett postnummer. För att hitta en Chevron i antal, anger de fem siffrorna i postnumret du befinner dig i. Klicka på "Hitta återförsäljare".
3

Se kartan som kommer upp med din lista över närliggande sparrar . Klicka på någon av de mappade Chevron ikonerna för att avslöja stationens nummer, eller scrolla längre ned på sidan för en utskrivbar lista över stationens nummer. Detta inkluderar inte bara butiken numret, men även gatuadress och telefonnummer.
4

Använd din GPS eller smart telefon för att lokalisera en närliggande Chevron butiksnät nummer med en gas finna app såsom gas Finder för iPhone. De flesta GPS: er kommer också att ha en "sevärdheter" avsnittet, med option på "Fuel". Typ i Chevron, och den närmaste platsen, tillsammans med butik nummer, kommer upp på skärmen.
5

Anteckna butik nummer för framtida referens. Detta kan vara användbart om ett kvitto måste tryckas om, om en plånbok eller annat värdefullt går förlorat, etc. Veta butik nummer kan begränsa dina val när du behöver följa dina steg på en Chevron station som du har besökt under den en väg resa eller semester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135484.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.