Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Vad Ruins gastankar?

Alla fordon som har en bensintank som bilar, båtar, ATV, husvagnar, motorcyklar och gräsmatta utrustning, kan så småningom ha en förstörd bensintank. Gamla, vilande fordon utvecklas rost i tanken, och sediment kan göra en gastank oanvändbar. Gastankar av fordon som trafikerar vägarna möter flera faror på grund av gatan salt och väg hinder, vilket kan skapa hål och läckor i tanken. Rust

ett fordon av något slag som sitter i flera år utan användning kommer att utveckla rost i bensintanken på grund av kondens uppbyggd av förändringen från varma dagstemperaturer till den svalare nattliga temperaturer. Efter flera månader, kommer gasen sönderdelas och blandas med vatten, vilket orsakar en kemisk reaktion och ändrar gasen till en icke-brännbar produkt som luktar eter. Rost bildar så småningom och kan utveckla hål i bensintanken.
Sediment

När en gastank ständigt köra mycket låg eller helt slut på bränsle, eventuella sediment i tank kommer sjunka till botten och bygga upp i tanken. Detta kan leda till rost, också, kan sediment gnugga på botten av tanken och så småningom förstöra det. Felaktig ersättning av tanklocket efter tankning kan gör sediment för att komma in i tanken.
Street Salt

i nordliga områden som ansamlas stora buildups av snö, saltning vägarna för att smälta snö och is för säkerheten för förarna är en vanlig praxis. Däcken på en bil plocka upp vägsalt och distribuera den under bilen, på skyddande sköld under bensintanken. Efter många år, kommer skärmen sönderdelas, utsätta bensintanken. Tanken kan så småningom bilda hål, vilket leder till farliga bränsleläckage.
Road Hinder

Många objekt går förlorade längs vägarna varje år. Oundvikliga faror på vägen resulterar från att säkra poster felaktigt, dåligt underhåll på fordon som orsakar saknas delar, eller gropar och zoner konstruktion. Någon av dessa scenarier kan leda till en bil slår objektet och punktera bensintanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135135.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.