Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Varifrån den finansiering Come From Fuel polisbilar ?

Polisen avsätta en del av institutionens budget varje år för bränslekostnader . Med stigande bränslekostnader , dock vissa stora avdelningar, till exempel polisen i New York , att införa vissa hybridfordon . Bränsle Budget

bränsle som används i polisbilar trupp betalas av polisen bränsle budget . Dessa pengar kommer ut av institutionens årliga budget . Vissa avdelningar har lidit svårt med de stigande bränslepriserna . Även med nedskärningar på totalt körda miles , är polisen spenderar ännu mer på bränsle under de senaste åren .
Hybridfordon

Westwood Police Department i New Jersey och New York-polisen , bland andra , har infört vissa väljer hybridfordon för att hjälpa till med de stigande bränslekostnaderna . Förutom att bidra till att minska bränslekostnaderna , dessa hybrider ger mindre utsläpp , gör sin del för miljön och föregå med gott exempel .
Kapjobb för Fuel
< p > under de senaste åren polismyndigheter i USA och i Storbritannien har tvingats göra justeringar för att rymma för stigande bränslekostnader . Cutting jobb , engagera skär timmar och minska mängden officerare patrull kör in hjälper till att frigöra ytterligare pengar för bränslet budget och minskar den totala bränsleanvändningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135587.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.