Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Diesel Tekniker Job Description

En diesel tekniker utför förebyggande och reparationsarbeten på maskiner eller fordon som använder en dieseldriven motor. En diesel tekniker utför förebyggande arbete för att säkerställa korrekt drift av dieseldrivna maskiner och fordon. Om en diesel-drivna fordon eller maskin går sönder, kommer diesel tekniker analysera problemet och reparera det. Dessa tekniker arbetar för regeringar, organisationer eller företag. Utbildning

En mängd lämpliga utbildningsvägar finns för att bli en diesel tekniker. Formella lärlingsutbildning föreligga om en lärling arbetar med en utbildad och erfaren diesel tekniker. Detta varar vanligtvis omkring fyra år, och innehåller en blandning av verkliga program och klassundervisning. En annan utbildning sökväg innebär att delta i en handel eller teknisk skola för att få en examen i diesel eller bilreparationer utbildning. Dessa skolprogram varar mellan några månader och två år. Men arbetsgivarna vill fortfarande dessa akademiker att få lite on-the-job training
arbetsförhållanden

Diesel tekniker arbetar oftast inomhus,. Kan dock reparationsarbeten behövas utomhus eller på vägen. Många av de verktyg och utrustning, t.ex. hissar, kräver ordentlig säkerhetsåtgärder på arbetsplatsen. Diesel tekniker arbetar oftast i en grupp med andra tekniker. Arbeta med andra tekniker är avgörande för diesel tekniker, som kan behöva hjälp att köra viss utrustning eller lyfta tunga föremål. En diesel tekniker kan arbeta under längre perioder i stående eller annan besvärlig position.
Jobbdetaljer

Diesel tekniker kör datoriserade diagnostiska tester för att identifiera ett problem och sedan reparera motorn genom att byta ut eller fixa en trasig komponent. Andra verktyg som används av en diesel-tekniker innefattar pneumatiska verktyg, maskinverktyg - såsom svarvar - verktyg svetsning och fordonsindustrin hissar. Diesel tekniker använder också en dynamometer för att mäta motoreffekten. En mängd jobb för att, exempelvis, kan vissa dieselmotorer tekniker arbetar på en rad problem, medan andra kan specialisera sig inom ett visst område, såsom diesel lastbilar eller tung industriell utrustning.
Fördelar och Lön

Beroende på teknikerns spektrum av erfarenheter, liksom placeringen av jobbet och arbetsgivaren kan bestämma kvaliteten på de fördelar och lönenivå. Som av 2006, gjorde den genomsnittliga diesel teknikern ca $ 18 per timme. De högst betalda diesel tekniker arbetade i kommuner och landsting, vilket gör ungefär $ 21 per timme. Många diesel tekniker är en del av en fackförening, vilket hjälper till att säkerställa arbetarskyddet och ordentliga förmåner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/135034.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.