Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Hur till Öka Diesel Fuel Mätarställning

I det förflutna, var diesel den billigaste gas val för många fordon. Numera har dock diesel priserna stadigt på uppgång. Du letar efter sätt att förbättra antalet miles du kan få från din diesel påfyllningar. Du kan göra flera förbättringar till ditt fordon för att öka diesel körsträcka vid körning. Detta kan spara dig pengar, speciellt om du kör en lastbil som är dyrt att fylla. Instruktioner
1

Uppdatera ditt avgassystem. Med en nyare eller prestanda avgassystem, kommer din motor behöver inte arbeta så hårt för att blåsa avgaser från fordonet. Detta, i sin tur, kommer att bidra till att förbättra din diesel körsträcka.
2

Överväga att installera en prestanda filter för dieselfordon. En föreställning filter kan hjälpa din bil reagerar snabbare på gaspådrag, vilket kan bidra till att förbättra bilens körsträcka.
3

Prova en diesel tillsats. Diesel tillsatser har flera syften, inklusive möjligheten att rengöra din motor samt eliminera fukt som påverkar smörjning av bränslet när den passerar genom. Bränsle tillsatser har visat sig förbättra diesel gas körsträcka så hög som 10 procent.
4

Justera körhastigheten. Ett annat sätt att öka diesel körsträcka är att köra med en jämn hastighet, vanligtvis mellan 50 till 60 miles per timme. Detta gör att din motor inte arbeta så hårt för att bibehålla hastigheten.
5

Stäng av luftkonditioneringen i ditt dieselfordon. Luftkonditionering enheter är kända gärningsmän för att använda upp bil bränsle. Om möjligt, hålla den avstängd så ofta som möjligt för att förbättra diesel körsträcka.
6

Minska bilens övervikt. Ju mer vikt du bogsera, desto mer diesel kommer du att bränna. Redovisat övervikt i hytten samt kan påverka bränsle körsträcka som väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134805.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.