Svenska Bil >> bränslen >> diesel Fuel >> Content

Series 60 Detroit specifikation

The Detroit Diesel Corporation startade 1938 som en del av General Motors, men det är nu en del av Tognum och Daimler AG bolag. Detroit Diesel har sitt huvudkontor i Detroit, Michigan, och specialiserar sig på både tunga och medeltunga dieselmotorer. Detroit Diesel Series 60 motorn är en energieffektiv motor avsedd för både konsument-och kommersiella fordon, och den kommer med en två-års obegränsad mil garanti. Endast köp från en auktoriserad återförsäljare kvalificera sig för garantin. Mått

Series 60 cylindervolymen är 3,7 liter och refererar till hur mycket vätska kolvarna kan röra sig från den övre dödläget till nedre dödläget av cylindrarna. Detta är en rak 6-cylindrig motor, och väger £ 2840. Motorn hålet är diametern på cylindrarna, och hålet för Series 60 är 5.24 inches. Slaget är 6.61 inches, vilket är den totala rörelsen längden av kolven. Komprimeringsgraden är jämförelsen mellan den största kapaciteten volym vs den minsta kapacitet volymen av förbränningskammaren, och serien 60 s förhållandet är 17 till 1. Den inbyggda elektroniken är DDEC VI, som styr och skyddar motorn.
Utsläpp

Series 60 motor förbättrar bränsleeffektiviteten och uppfyller nuvarande (som av 2010) utsläppsnormer. Motorn har en i ett stycke kolv, som har ett högt kompressionsförhållande och hjälper till att minimera kolvens friktion. Detta bidrar till att minska oljeförbrukningen och sot lastning, och det hjälper motorn presterar bättre totalt sett. En annan funktion för att minska utsläppen är för avgasåterföring (EGR), som kyler motorn med vatten och därefter recirkulerar avgaserna. Detta system rensar också upp avgaserna innan det släpps tillbaka i luften, och systemet minskar den totala vikten på motorn med 10 pounds, enligt Detroit Diesel. Topplocket av detta system bidrar också flytta luft runt motorn.
Ström

hästkrafter av Series 60 motor varierar från 425 till 515 hk, beroende på modell, med 1200 rpm. Motorn magert utbud eller kryssning märkeffekt Series 60 sträcker sig från 425 hk till 515 hk med ett maximalt varvtal på 1.100. Du behöver inte byta olja tills nästan 30.000 miles, och motorn startar vid temperaturer ner till -40 grader Fahrenheit. Denna motor har genomgått nästan 14 miljoner miles av tester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/diesel-fuel/134967.html

Previous:
Next:

diesel Fuel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.