Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Så här kopplar Propan Flaskor

Propan flaskor måste avlägsnas från sina anslutningar regelbundet för transport och påfyllning. Alla propan tankar har inbyggda säkerhetsanordningar som hjälper användaren att ansluta och koppla bort tankarna på ett säkert sätt. Men för att vara säker, måste du koppla alltid din propan flaska som du förväntar säkerhetsmekanismer för att misslyckas. Detta andra lager av säkerhet är av yttersta vikt när du använder ditt gasolbränslesystemet. Saker du behöver
Justerbar skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera din propan flaska och notera där är "on /off" knappen eller ventil placerad. Titta på toppen för federalt uppdrag pilmarkeringarna som indikerar för användaren i vilket håll du vrider vredet för antingen "på" eller "av". Vrid på ratten eller spaken till "off" läge tills tight.
2

Titta noga på bränsletillförseln line tapp för att avgöra vilken typ av kontakt din propan flaska använder. Det finns två typer: hand-vridbar krage och hex-mutter stil. Om din flaska är av hand-vridbar krage stil, indikerade grepp kragen i en tätt knuten näve och vrid den i riktningen av pilarna för att lossa. I allmänhet är detta i en moturs rotation. Om din flaska anslutningen använder en hex-mutter-kontakt, fortsätter du till steg 3.
3

Anpassa din skiftnyckel för att passa hex-mutter kontakt tätt. Leta efter någon indikator pilar nära kontakten som kan visa dig vilket håll du vrider för lossning, eller konsultera instruktionsboken för just din flaska. Även om vissa kontakter måste vridas medsols för att lossa, är den allmänt accepterade konventionen för de flesta propan tankar att vända motsols för att lossa. Var försiktig dock, som vissa behöver en medurs rotation för borttagning.
4

Dra apparaten-änden av slangen ur, eller bort från, kontakten munstycket, och ta bort din propan flaska från eventuell kvarvarande montering hårdvara som hänför sig till din enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134146.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.