Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Instruktioner för omvandling av en gasmotor för vätgas

Hydrogen konvertering för bilar är en mycket komplex process som kräver en detaljerad projektplan guidebok. Böcker för vätgas konvertering är tillgängliga online från ebook återförsäljare och bokhandlar. Ett projekt handbok hjälper dig med den information som är relevant för unika fordon och delar som du använder för din vätgas kit. Det finns gemensamma drag för samman ett system vätgas för alla fordon, med vanliga verktyg kan du konvertera en bensinmotor till ett väte bränslesystem. Saker du behöver
Hydrogen konvertering manuell
Vätegeneratorer kammare
Vatten ackumulatortank
Förgasare adapter
borrmaskin
lödkolv
Wiring
Värmebeständiga rör och slangar
Elektroniskt styrsystem för vätgas generatorkammaren
indikatorsystem
Visa fler instruktioner
1

Installera ett färdigbyggt kammare vätgas generator i bilens motorrum, så nära förgasaren som möjligt, hur och var du säkrar generatorn bostäder beror på uppgifter om fordonets motor layout. Om du måste bygga en generator bostäder använda en 4-tums diameter CPVC rör, längden kommer att vara mellan 10-18 inches, beroende på det tillgängliga utrymmet
2

Bygg ett indikatorsystem inuti fordonet.. De specifika komponenter och layout beror på dina preferenser och formen på instrumentbrädan. Detaljerade handböcker för projekt väte konvertering ger information om var du kan få delar att bygga din egen indikator array. En tillräcklig och attraktivt system rekommenderas i vissa handböcker är en prefabricerad VDO-II08720 Custom Console, som lätt kan monteras på instrumentbrädan
3

Montera en tank vatten lagring på fordonets chassi. - - inne i motorrummet, om möjligt. Använd en tank med en kapacitet på minst 5-10 liter. Flera guideböcker rekommenderar US Plastic Part # nr 8658, som rymmer 16 liter. Anslut en värmetålig slang från väte generator vatteninloppsventilen till vattentanken.
4

Löd ett elektroniskt styrsystem till vätgas generator genom ledningarna. "The HydroStar" Projektet guide kallar denna del av "HyTronics modulen" och listar delar med specifika siffror för köp på Radio Shack återförsäljare. Andra vätgasomvandling guider lista delar annorlunda men väsentligen bygga samma styrenhet. Montera styrsystemet under instrumentbrädan, så nära motorn som möjligt.
5

Anslut korrekt förgasaren adaptern till motorn. Tusentals olika förgasare finns, rådgöra med en professionell enhet för rätt förgasaren adaptern. Impco Technologies rekommenderas i vissa projekt handböcker som sakkunnig delar återförsäljare som kan hjälpa dig med att hitta rätt adapter. Förklara det projekt du håller på att bygga till beroende på vilket bolag du väljer tillsammans med märke och modell på din bil, de kommer att rekommendera och leveranstid dig rätt del. Anslut förgasaren adaptern till avlastningsventilen av vätgas generator bostäder med värmetålig slang.
6

Fäst gasspjället montering av fordonet till vätgas generator bostäder och det elektriska styrsystemets potentiometer (HyTronics modulen ).
7

Kalibrera spänningen och trycket i systemet noggrant. Denna finjustering kräver känsliga beräkningar och viss mängd experimentera med inställningarna. Rådfråga din bokprojekt guide för beräkningar och variabler baserade på detaljerna i din valda delar och system. Starta inte motorn innan korrekt trimma systemet eller du kommer att skada motorn och vätgas generator systemet. När sista justeringarna är klar är du redo att köra din nya vatten-drivna vätgasdrivna fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134654.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.