Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur du byter från Diesel till Biodeisel

Biodiesel är ett bränsle som framställs av vegetabilisk olja som har glycerinet bort. Denna produkt är då en effektiv och förnyelsebart bränsle som kan användas i bilar. Vissa människor gör biodiesel hemma med hjälp av ren, ren vegetabilisk olja eller vegetabilisk olja som har använts och sedan kasseras. Detta gör biodiesel ett kostnadseffektivt alternativ. Nästan alla dieseldrivna fordon kan köras på biodiesel. Instruktioner
1

Köp en biodiesel blandning eller rak biodiesel. Blandningar kan användas i alla dieselmotorer och är vanligen tillverkade av 20 procent biodiesel och 80 procent diesel. Detta kallas B20. De kan köpas i handeln eller förberedas hemma. Att köpa dem från en ansedd källa är ett bra ställe att börja, så att du kan se om biodiesel är för dig.

Mest dieselbilar kan köras på rak biodiesel. Kolla din instruktionsbok för eventuella klausuler som förbjuder användningen av biodiesel. Liksom biodiesel blandning, köpa biodiesel från en känd källa.
2

Fyll din bensintank med biodiesel och kör som vanligt, påfyllning när det behövs.
3

Behåll din bil som vanligt. Det är särskilt viktigt att hålla bilen i gott körklart skick, eftersom vissa bilar kommer att få en ansamling av oljefyndigheter från biodiesel som det rensar ut bilens systemet. Biodiesel fungerar som en rengöring motor och får insättningar flytta. Det är mer sannolikt att hända i äldre fordon som har körts på vanlig diesel under en lång tid. Om bilen börjar accelerera långsamt, kan du ha en ansluten filter som behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134480.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.