Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man kör bilen på ett elektriskt batteri och ett vindkraftverk Recharge System

De potentiella fördelarna med bilar som kan köras på el-batterier är enorma. Dessa bilar skulle kunna minska vårt behov av olja, minska föroreningar, och slutligen minska resekostnaderna. Senaste framstegen inom elektriska batterier har producerat kisel anod batterier, som kan låta bilar att köra, batteridriven, för tre till fyra timmar utan omladdning. En möjlig väg för att ladda ett batteri kisel anod använder kraften i vinden. Du kan ansluta en vindkraft generator på taket av bilen direkt till det elektriska batteriet. Saker du behöver
Borr 12-gauge AWG kabel
Gummigenomföring
Vindkraftverk
Lödkolv
Visa fler instruktioner
1 < p> Köp en vindturbin, komplett med blad, en rotor, och en motor. Motorn måste kunna producera den spänning som du behöver för att ladda din elektriska batteriet, med en rimlig RPM.
2

Bryt batteriet innan du börjar arbeta, för säkerhets skull.

Billiga 3

Montera vindkraftverk på taket på din bil. Borra hål i taket på din bil och använd fästen och skruvar som följde med din turbin, enligt tillverkarens anvisningar, att montera turbinen. Turbinen kommer att vara ansvariga för att producera el. Bladen fångar vindkraft, vilket får dem att vända långsamt. Rotorn, som svar på de roterande bladen, blir snabbare. Motorn omvandlar energin i rotorn till likström.
4

Borra ytterligare ett hål i taket på din bil. Du kommer att passera 12-gauge AWG-kabel genom detta hål för att ansluta motorn till det elektriska batteriet.
5

Borra ett hål i brandväggen, den del av bilen som separerar det inre utrymmet från motorn. Detta hål gör att du kan ansluta din generator motor till det elektriska batteriet. Placera gummigenomföringen i hålet för att förhindra att 12-gauge AWG-kabel och bilens kaross från bortnött på varandra.
6

Anslut 12-gauge AWG-kabel till bilbatteriet. Anslut den svarta kabeln till den positiva polen på batteriet, anslut den vita kabeln till dess negativa pol, och anslut den gröna kabeln till den fasta metallen batteriet bostäder, som fungerar som en grund.
7

Pull 12-gauge AWG-kabel genom hålet i brandväggen och genom hålet som du borrade i taket på bilen. Anslut kabeln till din motorkablar. Löd de två tillsammans, med hjälp av en lödkolv. Du är nu redo att använda ditt system vindkraftverk att kontinuerligt ladda din elektriska batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134592.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.