Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur man konstruerar en hemmagjord Etanol Distiller

Etanol är en hållbar form av bränsle för din bil. En typ av alkohol som tillverkas av majs, har etanol använts som bränsle för år, men det har varit populärare under de senaste decennierna som både konsumenter och företag har sökt alternativ till bensin och olja. Och för individer speciellt intresserade av hållbara bränslen, är det möjligt att destillera din egen etanol för personligt bruk. Allt du behöver göra är att bygga en alkohol fortfarande och jäser en blandning av socker och jäst. Saker du behöver
kärl av rostfritt stål
kopparrör rördelar
Koppar
Lödkolv
Brass skärm
Slangklämma
Förpackningsmaterial
Elpatron (tillval)
Voltage regulator (tillval) katalog Matlagning utomhus brännare (tillval) katalog Gas tank (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Konstruera din egen panna för fortfarande genom att återanvända begagnade hög kapacitet krukor, hinkar stål eller hinkar, kastruller deg, tunnor öl, eller simning filter pool. Du kan behöva ändra dessa material innan du använder.

Du måste kunna skilja pannan från kolonnen att rengöra den då och då, och pannan bör ha en tättslutande, avtagbar topp.
Sida 2

Konstruera den övre änden för pannan ur kopparrör. . Löd och montera rören med koppar beslag

övre änden består av en huvudbyggnad tub, som kallas reflux kolumnen, som ansluts direkt till pannan, ett kylrör parallellt med reflux kolumn som ska kylas och kondenseras ångorna,. och två mindre kolumner vinkelräta förbinder återflöde kolumnen till kondensorn
3

Lägg ett andra skikt till kondensorn som passar tätt runt kärnröret men lämnar ett utrymme för det vatten att cirkulera.
4

Installera den övre änden till toppen av pannan. Kolonnen bör sträcka sig ca 2 inches under pannan locket. Montera en mässing skärm över locket och fäst den med en slangklämma.
5

Packa kolonnen med material som marmor, glaspärlor, eller kopparpads skrubbning så att ångorna har något att kondensera på när de passerar upp genom kolonnen.
6

Hook upp en värmekälla till din panna för att förbereda den för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134456.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.