Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Fördelar av naturgas Cars

Använda naturgas (NG) till bränsle fordonen på våra vägar skulle ge ett antal fördelar för USA. Naturgas har blivit ett hett ämne under de senaste åren som dess utveckling som fordonsbränsle har förfinats, det är bjudet av många som svaret på vår klimatförändringarna problem och i slutet av vår fossila bränslen beroende. Minskar utsläppen av växthusgaser

Medan naturgas innehåller metan, en växthusgas, de flesta klimatexperter betraktar CO2-utsläpp som den största bidragsgivaren till klimatförändringarna. Användningen av naturgas i bilar producerar inte någon CO2, och skulle göra ett stort bidrag till att minska utsläppen av växthusgaser.
Minskar beroendet av utländsk olja

Naturgas kan tillverkas av förnybara resurser här i Amerika, det här kommer att minska amerikanska beroendet av utländsk olja, vilket har blivit ett uppvärmt ämne under senare år som vi har varit tvungna att lägga ut för att förse vårt folk med fossila bränslen. USA tvingas att importera nästan 70 procent av sin olja från utlandet, samtidigt som miljarder dollar till oljeproducerande länder. Använda naturgas i våra fordon kommer att hjälpa vårt land att bli mer energi oberoende.
Lättillgängliga

skillnad från andra alternativ såsom väte eller soldrivna fordon, naturgas är lätt tillgängliga och redo att användas som transport bränsle. USA använder redan naturgasledningar jord för att ge energi till bostäder och tekniken för att omvandla naturgas för att driva fordon är redan på plats.
Bättre kostnadskontroll

Eftersom naturgas kan utvecklas i USA, skulle kosta fluktuationer blir mindre synliga eftersom priskontroll skulle vara i våra egna händer, snarare än att vara ett beslut av världsmarknaden eller oljeproducerande länderna.

Säkrare och effektivare distribution

Även om USA hade ett överflöd av fossila bränslen, är brytning och raffinering av petroleum farlig och har orsakat miljörisker i det förflutna, till exempel oljeutsläpp. Petroleum måste transporteras till sin plats genom tankbilar, vilket öppnar möjligheten för en offentlig spill och skapar luftföroreningar under distributionen. Ett stort nätverk av underjordiska naturgasledningar finns redan i de flesta områden i USA, vilket kommer att möjliggöra ett enklare och säkrare distribution till påfyllning stationer Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134054.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.