Svenska Bil >> bränslen >> alternativa bränslen >> Content

Hur byter jag till Electric Transportation?

Om du har bestämt dig för att byta till elektrisk transport, chansen att du är intresserad av att minska ditt beroende av fossila bränslen, spara energi och spara pengar. Du kanske också är fascinerad av vad som ofta anses färdsättet i framtiden, även om elektriska vagnar, stagecoaches och tågen haft betydande popularitet i det 19th århundradet. New York hade en flotta av eldrivna taxibilar. Idag, däremot, kan bilar som drivs enbart på el vara ganska dyrt och svårt att få. Lyckligtvis flera alternativ finns tillgängliga för dem som vill kryssning in i framtiden på elektrisk kraft. Instruktioner
1

Tänk kollektivtrafik. Kalifornien uppdrag nyligen att 15 procent av sina bussar drivas med el från 2011. Tennessee har nio fare-fria elektriska bussar. Seattle, San Francisco, Philadelphia, Dayton, Ohio, och Cambridge, Massachusetts, använder också elektriska trådbussar. New Jersey Transit driver flera elektriska ljus-spårfordon. Amtrak har flera ellok.
2

Titta in elektriska motorcyklar och elektriska skotrar. Allt populärare i urbana områden, dessa fordon har lägre bränslekostnader än sina gasdrivna motsvarigheter och är miljövänliga. De är betydligt billigare än elbilar.
3

Forskning federala skattelättnader avsedda att kompensera för inköp av en elbil. Konsultera Department of Energy: s hemsida för aktuell information om skattelättnader och initiativ för särskilda modeller och krav.
4

Look för statliga och lokala initiativ som belönar dem som använder elektrisk transport. Kontakta ditt kontor statliga energi för upp-to-date information om skatteincitament.
5

Överväg samåkning. Organisera en bilpool i din kommun om någon du känner har en elbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/alternative-fuels/134587.html

Previous:
Next:

alternativa bränslen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.