Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att bestrida en Red Citation Lätt trafik i Maryland

Enligt Baltimore statlig hemsida är rött ljus kameror i Maryland aktiveras när ett trafikljus lyser rött . En bild tas av ett fordon som korsar stoppstången efter att signalen har förändrats , dessa människor kommer att få rött ljus citeringar . Citatet postas till bilens ägare , inte nödvändigtvis den person som körde . Som med en parkeringsbiljett , kommer en röd lampa trafik citatet lägg inte poäng till ditt körkort i Maryland . Men du kan bestrida din stämning . Instruktioner
1

Försök lösa eventuella problem över telefon först . Om du har frågor om din rött ljus trafik citatet , ring telefonnumret på baksidan av citatet . Om du inte ser ett telefonnummer , ring Maryland Fordonsförvaltningscentralen s kundtjänst , 1-800-950-1682 .
2

returnera det ifyllda formuläret från baksidan av din stämning till adressen visas på den. Enligt Baltimore statlig webbplats , måste du returnera blanketten minst fem dagar före omnämnandet förfallodag .
3

Visas i Maryland tingsrätten för att bestrida stämningen . Om bilen i rött ljus kamera foto är inte ett fordon som är registrerat i ditt namn , ta bilen registrering som bevis på din oskuld . Du kanske också kunna visa att du inte är den personen på bilden , men domaren kan sedan be dig att identifiera den person som körde bilen . Om din bil hade blivit stulen när stämningen utfärdades , ta en kopia av stöldanmälan du in till polisen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149861.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.