Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en Stop Ticket Logga Traffic

Trafik biljetter kan vara en enorm irritation , speciellt när du inte tror att du har gjort något fel . Tyvärr för den genomsnittlige amerikanen , det finns bara två sätt att bekämpa en trafik biljett . Om du vet att du inte har brutit mot en regel av vägen , men en polis tyckte annorlunda och ticketed dig för det , du kommer att vilja kämpa biljetten . En stoppskylt trafik biljett är en sådan biljett som kan bekämpas . Instruktioner
1

Läs din biljett . I citatet du fått ( antingen i mail eller direkt från COP ) kommer det att finnas en skriftlig domstol datum och andra instruktioner för att bekämpa biljetten .
2

Gå till trafiken domstolsförhandling och förklara din fallet . Om du inte dyker upp för förhandlingen kommer du automatiskt att bli dömd och hela biljetten beloppet kommer att betalas den dagen . Om du går till förhandlingen kommer du att ges möjlighet att förklara ditt ärende och eventuellt få biljetten minskas eller till och med tas bort ( i sällsynta fall ) .
3

Skriv domstolen . Om du inte har möjlighet att närvara vid domstolsförhandling , har du möjlighet att skriva ett brev till domstolen förklara vad som hände . Inne i citatet du fått kommer att vara en adress och hur du skriver domstolen . Även om inte så enkelt som att förklara fallet i personen , kan göra detta även få biljetten minskas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149795.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.