Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur vill kolla körkort på DMV

Ett antal incidenter kan leda till ett svävande tillstånd, såsom utestående trafikförseelser eller andra stora brott. State Department of motorfordon har rätt att stänga av eller återställa din licens beroende på hur du hanterar kraven för återanställning. Om du har slutfört förutsättningarna för återanställning eller helt enkelt kolla på en ny licensansökan, kan du besöka en DMV kontor i den stat där licensen är giltig och be att få din aktuella status kontrolleras. Saker du behöver
Förarens Cash licens
eller postanvisning
Beställningsformulär
Visa fler instruktioner
1

kolla på nätet på ditt tillstånd DMV webbplats för krav att behandla ett körkort, eller ring kontoret i förväg. Ofta kommer det att finnas ett formulär som du måste fylla i och det kommer att finnas en liten kostnad för tjänsten. Om det finns former för att slutföra, antingen skriva ut dem eller beställa dem när du anländer till ditt lokala DMV kontor.
2

Besök din närmaste DMV kontoret, ta ett nummer och vänta på din tur i DMV väntar linje. Beroende på när du går, kan detta ta över en timme. Om du inte redan har gjort det, fyll i din förfrågan formuläret medan du väntar. Även vissa statliga DMV kontor kan utnämningar göras för vissa tjänster, så kolla om du kan spara tid genom att göra en avtalad tid.
3

Berätta DMV anställde som du vill kontrollera status för ditt körkort, och ge henne några dokument hon kan kräva. Detta kommer att inkludera formuläret, betalning och legitimation. Du kan behöva vänta en stund, men hon kommer att uppfylla din begäran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149860.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.