Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Denver Scooter Lagar

Colorado State lag är skoter vänliga. Före 2010 var skotrar klassificeras som antingen "motordrivna cyklar," om de har en motor mindre än 50cc, eller som "motorcyklar." En lagändring som tar kraft den 1 juli 2009 ändrar termen för skotrar i 50cc till "låg effekt skoter." Lagar för de två skoter typerna varierar något, men är lätta att förstå. Körkort Krav

körkort krävs för att driva en skoter på någon Colorado vägbanan. Emellertid är en motorcykel ger endast krävs för skotrar över 50cc. Skotrar enligt 50cc inte kräver ett särskilt stöd.
Försäkring lagar

Före 1 juli 2010, var låg-powered skotrar inte skyldig att utföra ansvarsförsäkring. Colorado House Bill HB09-1026 ändrar på detta. Alla skotrar är skyldig att utföra ansvarsförsäkring och med 1 juli, 2010.
Parkeringsregler

Parkering regler varierar med den specifika kommunen, men i staden och länet av Denver, skotrar enligt 50cc anses "motordrivna cyklar." Staden har inte följt statens ledningen i nytt klassificera skotrar i 50cc. Som sådan, kan en skoter i 50cc parkeras på trottoaren eller höra en cykel rack. Vissa städer, som Arvada, har förbjudit trottoaren parkering för skotrar helt. Addera Registrering
p Alla skotrar måste registreras i Colorado. Skotrar enligt 50cc är billiga att registrera. I stället för en registreringsskylt, de kräver en registrering klistermärke. Detta klistermärke är $ 5.25 och är bra för tre år. Skotrar över 50cc kräver en tallrik motorcykelkörkort som måste förnyas årligen.
Hjälmar

Hjälmar krävs för ryttare under 18 år gammal. Men även om de inte behövs för personer över 18 år, är de starkt rekommenderas. Även skotrar är inte en high-speed transportsättet, skallskador i scooter olyckor är en vanlig skada.
Speed ​​Limit

Även skyltad hastighet är den ultimata övre gräns, skotrar enligt 50cc närvarande krävs att motorn begränsas till 30 mph. Detta åstadkommes vanligen via en motor regulator, som lätt kan avlägsnas. Som ett resultat kommer den övre hastighetsgränsen ändras till 40 mph för skotrar enligt 50cc i områden med högre skyltad hastighet. Skotrar över 50cc kommer ändå omfattas uteslutande av skyltad hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149785.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.