Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man bestrida en fortkörningsböter i Californien

Delstaten Kaliforniens domstol har två sätt att bestrida trafik biljetter: i domstol eller genom mail. Förseelse brott kräver en domstol utseende, men överträdelser såsom fortkörning får ifrågasättas av post. Om du känner att du felaktigt har nämnts, är det värt din tid att bestrida biljetten. Om du gör det kommer att spara pengar på böter och förhindra poäng från att läggas till din licens. Instruktioner
1

Leta upp "Kallelse till Appear" på dina fortkörningsböter. Detta kommer att omfatta uppgifter om domstolens adress och din dejt att inställa sig i domstol.
2

Gå till domstol på din domstol datum. Åberopa "icke skyldig" och begära en rättegång.

Som ett alternativ kan du skicka en bestyrkt skrivelse till tingshuset begär en "rättegång genom en skriftlig förklaring." Var noga med att skicka detta brev minst fem dagar innan rättegången så att du inte missar att inställa sig i domstol.
3

Betala borgen belopp som begärs av domstolen. Mängden borgen beror på svårighetsgraden av biljetten.
4

Gå på rättegång och presentera ditt ärende till domaren. Domaren kommer att fatta ett beslut baserat på ditt vittnesbörd och den av polisen.

Fullständiga form TR-205, Rättegång genom en skriftlig förklaring, om du väljer att fullfölja en rättegång genom en skriftlig förklaring i stället inställer sig i rätten. Denna form, som kommer att skickas till dig när du lämnar in din invändning, kan du presentera ditt fall. Polisen kommer att lämna in sitt vittnesbörd, och domaren kommer att fatta ett beslut. Samla dina bidrag för borgen er uppdaterade om du är icke skyldig eller
5 p Om ditt ärende avvisas eftersom polisen uteblivit eller lämna hennes vittnesmål.

betala böterna och avsluta alla andra villkor som anges av domaren Om du är dömd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149870.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.