Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur undvika att få en trafik biljett

Varje år mer än 34 miljoner människor får trafik biljetter. Även om du är en laglydig medborgare, är odds, har du dragit över för någon form av trafikförseelse eller kommer att vara i framtiden. Det finns två huvudsakliga typer av trafik biljetter: rörliga kränkningar och icke-rörliga kränkningar. Rörliga kränkningar inkluderar fortkörning, att inte lyda trafikmärken eller ljus, vilket gör olagliga svängar eller gör något annat som är olagligt medan ditt fordon är i rörelse. Icke-rörliga kränkningar är för sådana brott som parkera din bil olagligt. 1
  2 Review   3
  4
  5
Instruktioner
Clean Up Your bil
< p> Det bästa sättet att undvika en trafik biljett är att se till att ingenting om bilen drar en officer uppmärksamhet. Flashiga och ljusa färger (särskilt rött) sticker ut, men ljusa pastellfärger har en tendens att smälta in i miljön, och mörka färger som svart och marinblå inte bara smälta in, men ser allvarligt. Om du har valt en ljust färgad bil, drog dina chanser att få över är lite högre än någon i en svart bil.

Alla ytterligare ljud eller ljus modifieringar kan rita en polis uppmärksamhet. Neon varselljus, mullrande bas, rätade avgasrör och glas förpackningar kan få dig att se svalare, men de kan också översätta till punkter på din licens. Dessutom polisen ogillar tonade fönster eftersom de inte kan se i fordonet tydligt. Om du har tonade fönster, omedelbart rulla ner alla dina fönster om du blir stoppad. Detta gör att kontoret bättre syn i bilen, vilket ger honom mer förtroende om situationen. När officeren är avslappnad, dina chanser att undvika biljetten är bättre.

Villkoret för din bil kan göra ett bra eller dåligt intryck. Rensa upp, och kanske ge det ett nytt lager vax. Människor som tar hand om sina bilar ser ut som de är ansvariga chaufförer. En bucklig bil har hamnat i olyckor, därmed fånga en officer öga ganska lätt och göra polisen benägen att bötfälla dig. Om din bil har rostfläckar eller bucklor, få dem tas om hand innan du träffar på vägen.

Inte hänger något på backspegeln. Rensa ut insidan av bilen från skräp. Se till att din handskfacket är ganska ren så att du inte behöver söka efter registrering. Framför allt, rensa ut dina askkoppar. De nästan alltid rita en officer uppmärksamhet, och han börjar leta efter andra saker än cigarettfimpar.

Slutligen, även om du tar en lång resa, kan de klistermärken på baksidan av din bil utgör potentiella problem. Det finns två typer av klistermärken att undvika. Den första har anti-snut eller pro-våld slagord såsom "Bad Cop ... No Donut", "våga hålla polisen borta från donuts" och "Denna bil är försäkrad av Smith & Wesson." Den andra typen bärarbanden som kan utlösa en officer att göra antaganden. Om du väljer att lämna dessa klistermärken på bilen, vet att du kanske måste kämpa de antaganden som de kan innebära Addera
Next:.
Veta när man resa 1
  2 Review   3
  4
  5
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149760.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.