Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Barn bilbarnstol Lagar i Ohio

bilbarnstolen säkerhet lagar varierar från stat till stat. I Ohio, lagarna är relativt konservativ. I vissa stater, får barn att rida utan en bältesstol när de når en ålder av 4. I Ohio, bilbarnstol lagar är strängare. Riktlinjer

Ohio Department of Public Safety ger information om bilbarnstolen säkerhet. Barn som är i åldrarna 1 och 4 och väger mellan 20 och 40 pounds kommer att åka i en framåtvänd barnstol med sele.
Wigglerum

Stolen ska vara säker nog så att det inte kommer att röra sig mer än 1 tum i sidled eller framåt. Selens remmar ska vara på eller över barnets axlar, och de ska ligga plant och tätt på barnet, enligt Ohio Department of Public Safety.
Next Step

Enligt Ohio.gov, "Per 7 oktober 2009, är Ohio barn krävs för att använda bälte-positionering bältesstolar när de växer ur sina bilbarnstolar (vanligen 4 år gammal och 40 pounds) tills de är 8 år gammal, såvida de är minst 4 fot 9 inches tall. "
Påföljder

Någon i strid med bilbarnstol lagar är skyldig till en mindre förseelse och kommer att bötfällas mellan $ 25 och $ 75 för ett första brott. Alla insamlade böter "skall överlämnas till kassören av staten för deposition i barnets Highway Safety fond," enligt Ohio koder 4511,81. Om gärningsmannen fångas med fler än ett barn som åker utan bilbarnstol vid samma tid på samma dag på samma plats, kommer brottet anses endast en enda överträdelse. Om gärningsmannen är en upprepning gärningsmannen, är han skyldig till en fjärde examen förseelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149880.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.