Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man ska bekämpa en VASCAR fortkörningsböter

VASCAR står för Visual Medelhastighet Datorer & Recorder. Det är en trafik radar kamera enhet som är ansluten till en "dummy" polisbil parkerad vid sidan av vägen eller annan struktur intill en körbana. Den som går genom dessa VASCAR enheter som går över hastighetsgränsen kan ha sin registreringsskylt fotograferas, och därefter biljett via mail. Det finns en hel del kontroverser kring dessa VASCAR enheter eftersom vissa tror att de skapar en "speed trap" som är omöjligt för bilister att undvika. Instruktioner
1

Skicka VASCAR fortkörningsböter tillbaka med "Not Guilty" grunden markerad. Om så begärs, kortfattat förklara varför du tror att du inte är skyldig till brott. Du kan också lämna utrymmet tomt eller stat "Håller inte med denna biljett" om du behöver mer tid för att utveckla ditt försvar. Du kommer att skickas en domstolsförhandling datum med posten. Bestäm
2

på ett fungerande försvar för ditt fall så att du kan förbereda dina bevis därefter. De vanligaste försvar för en VASCAR fortkörningsböter är 1) kamerabilden är felaktig (det är inte din registreringsskylt), eller 2) den utrustning som var felaktig (du inte göra det varvtal).
3

Bygg upp ditt försvar. Om ditt krav är att du inte var där, samla in bevis på var du var på det exakta ögonblicket (t.ex. en restaurang kvitto med din signatur på det eller en GPS-historia som visar att du fick riktningar i ett helt annat område). Om du hävdar att utrustningen är felaktig, måste du få tillåtelse (troligen en stämning) att någon analysera VASCAR maskinen.
4

gå till domstol med ditt bevis i hand och verbala försvar redo . Du kommer att krävas för att gå inför domaren och presentera ditt fall. Länets åklagare kommer att representera kommunen och försöka bevisa att du ska behöva betala VASCAR biljetten. Din verbala försvar måste vara tydlig, detaljerad och förnuftigt. Dina fotografier och andra visuella bevis bör otvetydigt knutet till ditt fall. Till exempel, om ditt försvar är att du var på en händelse vid tiden för biljettförsäljning, inte bara sätta ett program från händelsen. Ta en kopia av inloggningssidan ark med ditt namn tydligt undertecknat och daterat, matcha upp det med din licens signatur för domaren, och presentera en attesterad brev från händelsen samordnaren. Ta vittnen till rättegången om det är möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149764.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.