Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Återställa en svävande licens

Om du har ett tillfälligt körkort, var du säkert begå en allvarlig trafikförseelse, t.ex. körning under påverkan av alkohol eller köra utan giltigt bilförsäkring. Kanske din licens avbröts på grund av att trafiken punkt periodiserad efter flera dömda trafikförseelser. Återställa ditt körkort kan vara en långdragen process, men det finns åtgärder du måste följa för att slutföra processen. Instruktioner
1

ring något av statens Institutionen för motorfordon (DMV) grenar för information om de lagar och förordningar som gäller för upphävande av ett körkort. Lagar kan variera beroende på den stat där du bor. Återställningen kan också variera beroende på brott som utlöste suspension.
2

Bestäm hur länge suspensionen är tänkt att vara i kraft innan du kan påbörja återställningen. Vissa suspensioner kan ha en uppsättning längd, t.ex. sex månader. Andra kan pågå tills du visas i domstol eller betalar en viss påföljd. Ta reda på om ditt tillstånd har en överklaganden och vad detaljerna i processen är.
3

Betala eventuella tilläggsavgifter, avgifter eller påföljder som staten kan kräva. Delta i defensiv körning kurs om det krävs av ditt tillstånd. Se till att alla utestående saldon kan du skyldig till domstol betalas, såsom betalningar barnbidrag. Hitta en advokat trafikförseelse om du tänker överklaga upphävandet
4

. Fighting en suspension utan advokat representation är svårt.
5

in en ansökan om körkort återställande till statens Department of Motor Vehicles. Detta görs vanligtvis genom post. Du kan dock betala återställandet avgiften på lokal DMV. Kör inte tills du är officiellt meddelas av staten att ditt körkort är återställd och är i besittning av den återställda körkort. I vissa fall kommer du att utsättas för en prövotid efter att återställa ditt körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149872.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.