Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man slår en Texas trafik biljett

Det finns många typer av trafikförseelser, och många av dem kan få dig en biljett. I Texas, kan vissa av dessa avfärdas lätt eller betalas utan att ens visa upp till domstol. För övriga trafik biljetter, kan du behöva visa upp till domstol och även få en advokat inblandad. Om du känner att du har biljett i misstag eller vill kämpa biljetten, det finns flera sätt som du kan gå till väga. Saker du behöver
kopia av din biljett
kostym eller annan lämplig klädsel för domstol
Visa fler instruktioner
1

inte argumentera med officer när du är dras över. Det kan ge dig fler biljetter som du måste visa upp i domstol för. I vissa extrema fall kan det också få dig arresterad.
2

Anmäl din biljett. I Texas, underteckna din biljett är inte ett erkännande av skuld, utan snarare ett löfte om att du kommer att dyka upp i domstol på utsatt datum. Du kommer att åberopa din oskuld i domstol, inte på biljetten. Underlåtenhet att anmäla din biljett i Texas kunde landa du i fängelse.
3

Ta en godkänd defensiv körning kurs om du inte vill gå till domstol. I Texas, kan inte bara defensiv körning få en biljett ogillas, kan det finnas försäkring rabatter samt för upp till tre år.
4

fördröja din domstol datum så mycket som möjligt. Kontrollera att domstol datum inte stör arbetet. Ju längre du dröjer, desto större är chansen att officeren antingen inte kommer ihåg biljetten eller inte kommer att dyka upp i domstol. I Texas, om en officer inte dyker upp i domstol, är biljetten brukar ogillas.
5

Bestäm om du vill anlita en advokat eller inte för din domstol datum. I Texas, behöver du inte en advokat för mindre trafikförseelser såsom fortkörning eller inspektion kränkningar. För större förseelser som olovlig körning, kommer du vill anlita en advokat. I Texas domstolen kommer antingen kräva att en advokat eller rynka pannan på egen representation i dessa större fall.
6

Plead "icke skyldig" om du väljer att gå till domstol. Se till att du studerat förseelsen du biljett för och förstå vad du anklagas för. Om tjänstemannen visar upp, kommer en kort rättegång följa. Om du väljer att inte få en advokat, kommer du att kunna ifrågasätta officer.
7

Fråga officeren om de kommer ihåg ditt specifika fall. Fråga saker som färg, märke och modell av din bil. I Texas, om tjänstemannen inte kan minnas dessa detaljer, kan en domare avvisa biljetten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149917.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.