Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur får jag en färdregistreringen gratis i Colorado?

En färdregistreringen kommer att ge information om en individs färdhistorik, kör kränkningar och eventuella olyckor under de senaste sju åren. I Colorado vanliga körning kränkningar, såsom fortkörning biljetter, kommer att tas bort efter en inställd tidsperiod. Det rekommenderas att alla förare kontrollera deras färdregistreringen att se till att dessa kränkningar togs bort vid den rätta tidpunkten. En felaktig drivande post kan öka bil försäkringspremier dramatiskt. Gratis register är endast tillgängliga för förare som efterfrågar sina egna register. Begäran om tredjeparts register kräver en avgift. Saker du behöver
bokstäver US Foto ID
Visa fler instruktioner
Certified Copy
1

Skriv ner eller skriva på en dator en skrivelse begär en certifierad kopia av förarens posten. Information som ska ingå i brevet är förarens fullständiga namn, födelsedatum och läsbar, original signatur. För att påskynda processen även förarens licensnummer om det är tillgängligt.
2

Kopiera ett foto-ID som innehåller förarens namnteckning. Fotokopia både fram-och baksidan av ID om fotot är på framsidan och signaturen på baksidan. Normalt en gammal licens eller pass kommer att bli bra.
3

Placera brevet och ID-kopia i ett kuvert och skicka det till Avdelningen för motorfordon 1881 Pierce St, Lakewood, CO 80214. Addera icke-certifierade Copy
4

Hitta närmaste lokala körkort Office. För att få en icke-bestyrkt kopia kontoret måste erbjuda kompletta tjänster. Placeringen av den närmaste kontor kan hittas på Colorado Department of Motor Vehicles hemsida.
5

Ta ett foto-ID med dig till kontoret och fylla i ansökningsblanketten tillhandahålls vid ankomsten. Detta formulär kan också laddas ner på nätet och fyllde ut innan du anländer till kontoret.
6

Hand i ansökan och legitimation och en icke-bestyrkt kopia ska överlämnas till dig. Detta är det bästa alternativet om du behöver en icke-bestyrkt kopia snabbt. Annars alla andra begäran kommer att behandlas genom mail.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149862.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.