Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Citat Vs. Framställningar

Citat och framställningar är termer som förknippas med trafikförseelser. De är inte komplementära till sin natur. Den förra är alltid utfärdas först och den senare är ett överklagande av den förra. Citat

En parkeringsplats stämning, allmänt känd som en parkeringsbiljett är ett meddelande om monetär straff för olagliga eller obehöriga fordon parkering.
Parkering Citation List

Parkering citaten utfärdas för olaglig parkering av bilen på ett handikapp eller patienten zon, parkering i lastning områden, parkering på campus fastighet med bedrägliga parkeringsplatser taggar och även stoppa din bil på motorvägen utan någon rättslig grund. Andra kränkningar inkluderar parkering i brand körfält, parkering i hamnområden och i fel riktning, och otillåten parkering i gäst eller reserverade parkeringsplatser.
Citation Fines

Citation böter kan variera upp till $ 500. Om du känner att du har fått ett citat orättvist, kan du överklaga det.
Framställningar

stämningen överklagande är en formell ansökan, alltid göras skriftligen, och riktas till parkering zonen regionkontor. Detta överklagande kallas framställningen.
Petition Avslag eller godkännande

framställningar Parkering kan avslås eller godkännas. I fall av avslag, förblir parkering stämning på skiva och böterna måste betalas. Vid godkännande, gör citerar officeren en anteckning och biljetten avvisas utan kostnad för sökanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149804.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.