Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur att försvara dig själv i trafiken domstol i en Jury Trial

En jury rättegång kräver att du vara mycket väl förberedda, övat och redo. Men, du är mer benägna att slå din trafik biljett inför en jury än inför en domare. Saker du behöver
sittplatser diagram
post-its
Visa fler instruktioner
1

försöka lösa fallet. Var beredd på ett erbjudande från åklagaren eller föreslå en kompromiss själv när som helst innan rättegången. Kontrollera varje lösning är fördelaktigt för dig.
2

Gör inga beslut på dagen för rättegången tills du är säker på att tjänsteman som utfärdade er biljetten är i rättssalen (i jurisdiktioner där hans frånvaro kan leda till uppsägning av fallet).
3

Använd en sittplats diagram och post-its för att hålla koll på potentiella jurymedlemmar under urvalsprocessen.
4

Utmana en potentiell jurymedlem "för orsak" om han eller någon av hans närmaste medarbetare skadades allvarligt av en förare som bröt en trafik lag liknande den du har belastats med, om han hävdar att han skulle tro en polis innan han tror dig, om han är vän med åklagaren eller befäl, eller om han tidigare hade hört talas om ditt ärende och uttryckte en åsikt om det
5

Använd upp till din tilldelade antalet preemptory eller automatisk utmaningar. om du bara känner dig obekväm med en potentiell jurymedlem, om han, hans familjemedlemmar eller vänner är poliser, väktare, åklagare office-medarbetare, nära med någon skadad i en trafikolycka orsakad av en förare åtalas för brottet du re ut med, om han inte kör mycket eller har aldrig fått en trafik biljett, om han avskyr jury plikt,. eller om han verkar leva en livsstil väldigt annorlunda än din
6

Ge din inledande uttalande omedelbart efter åklagarens inledningsanförande. Du vill inte jurymedlemmarna att bestämma sig för tidigt innan höra vad ni har att säga. Bo i en plats och slå lätt mot juryn.
7

Behandla officer och åtal vittnen med artighet och respekt när du förhöra dem. Ditt mål är att övertyga juryn om att dessa människor gjorde en felaktig tolkning och inte ge intryck av att du tror att de är lögnare.
8

ber dig tillåtas lämna ditt vittnesbörd i berättande stil. Inkludera lite positiv, personlig, humanisera information om dig själv så att jurymedlemmarna kan identifiera sig med dig.
9

Svar åklagarens korsförhör frågor ärligt. Förklara ditt svar när bara "ja" eller "nej" skulle vara vilseledande. Erkänn att du inte vet när det är fallet, men undvika visas undflyende. Titta på jurymedlemmarna ibland.
10

Försök att inte visa några känslor under åklagarens slutplädering. Ta anteckningar.
11

Presentera din slutplädering. Gå över de juridiska punkterna i ditt fall och vederlägga skadliga uttalanden från åtalet. Jurymedlemmarna är lyhörda för avslutande argument. Här är din chans att kapitalisera på allt ditt hårda arbete och dra alla fakta tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149743.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.