Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Montana Påföljder för vårdslös körning

Montana statliga lagar kräver bilister att undvika oförsiktig och vårdslös körning - definierad som kör för fort för förhållanden eller på ett sätt som är farligt för andra bilister - och för att driva sina fordon i en försiktig och noggrann sätt. De som bryter mot vårdslös körning lag i Montana kan möta böter, fängelse eller båda. Vårdslös körning

Montanas statliga lagar definierar vårdslös körning som kör ett fordon med uppsåtligt eller hänsynslöst förakt för allmänhetens säkerhet eller egendom. Den vårdslös körning Lagen omfattar även förare som passerar slutat skolbussar visar en blinkande röd signal. Bilister som kör för fort på byggplatser, livsfara för byggnadsarbetare, kan också laddas med vårdslös körning i Montana.

Påföljderna för vårdslös körning
Påföljder kan vara svår. Första gången brottslingar kan skickas till fängelse i högst 90 dagar, står inför en böter på $ 25 till $ 300 eller båda. Dessa påföljder ökar med ytterligare kränkningar. Bilister som dömts för vårdslös körning mer än en gång står inför ett fängelsestraff på minst 10 dagar och högst sex månader, böter från $ 50 till $ 500 eller båda. Bilister som vårdslös körning resulterar i dödsfall eller allvarlig skada på annan person ansikte böter på inte mer än $ 10.000, en fängelse på högst ett år eller båda.
Vårdslös körning

Montana stadgar definierar också vårdslös körning som ett brott. Staten kräver att bilister att köra sina fordon på en noggrann och ansvarsfull sätt för att inte äventyra säkerheten eller andras egendom. Påföljderna för vårdslös körning varierar beroende på hur många brott och hur långt ifrån varandra de brott är att förarna rack upp. Påföljder varierar från $ 10 till $ 500. Bilister som vårdslös körning orsakar dödsfall eller allvarliga personskador ansikte böter på inte mer än $ 5000, fängslande för högst sex månader eller båda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149821.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.