Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man fixar en DMV Record

Ditt körkort tjänar inte bara att du kan köra, men också för att verifiera din identitet på platser som banker, klubbar eller återförsäljare. Felaktig information om ditt körkort kan hindra den uppgiften. Vissa stater kräver felaktigheter, såsom adressändringar, korrigeras omedelbart, annars riskerar du böter. Department of Motor Vehicles är en statlig myndighet som hanterar den utfärdande och korrigeringar av körkort, samt registreringar fordon. Instruktioner
1

Besök DMV hemsida för staten utfärdar ditt körkort. Leta efter information specifikt rör ändra din information. Det kan finnas en möjlighet att göra förändringar på nätet, men vissa stater kräver ett personligt besök för att kontrollera identiteten. Om informationen inte är lättillgänglig på nätet, ringa DMV och tala med en representant.
2

Ändra din information på nätet om alternativet är tillgängligt. Du kommer fortfarande att behöva verifiera din identitet genom att ange personlig information och eventuellt kreditkortsnummer. Om din DMV inte tillhandahåller online bearbetning, kanske du kan göra ändringar över telefon. Om korrigeringen är nödvändigt på grund av ett misstag från DMV, kan du behöva kontakta dem för att undvika avgifter i samband med informationen ändras. Addera 3

Ring din DMV och fråga dem om du kan ändra din information via telefon. Vissa stater tillåter detta, men du har fortfarande att verifiera din identitet och ge betalningen. Om inte, kan du behöva besöka personligen.
4

Besök din lokala DMV kontor, vars adress kan hittas på deras hemsida eller lokal katalog. Ta med din nuvarande körkort och en form av betalning. Förklara den nödvändiga korrigeringen till agenten vid disken. För en adressändring, kan du behöva betala en avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149877.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.