Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Komma Din Washington Record State Körning

Körning register innehåller din körning historia. En drivande post innehåller var och när du fått ditt körkort, eventuella olyckor där du har varit inblandade och eventuella biljetter och varningar du fått. Körning överträdelser gå på din post till ett varierande antal år. Alkoholrelaterade citaten stanna på din körning rekord för en livstid, medan olyckor stanna på din post i upp till 10 år. I Washington State, det finns två sätt att få din drivande post: nätet och i person. Saker du behöver
Körkort
$ 10 |
Visa fler instruktioner
Online, personligen
1

Logga in på Washington State Department of Licensing hemsida , rulla över "Körkort"-fliken och välj "Driving Record." Klicka på länken med titeln: "Begär din färdregistreringen." Fyll i online-formuläret för att begära en kopia av din drivande post. Betala $ 10 avgift med ett kredit-eller betalkort. Skriv ut formuläret omedelbart.
2

Skriv ut färdregistreringen begäran. Fyll i formuläret och skicka in det, tillsammans med en check eller postanvisning för $ 10 avgift, till:

Driver RecordsDepartment av LicensingP.O. Box 9048Olympia, WA 98.507-9048

din post kommer att skickas till dig 10 till 14 dagar efter mottagandet. Ett andra sätt att få din körning rekord
3

är att besök din lokala avdelning av motorfordon. Ta ditt körkort och kontanter, check eller postanvisning med dig och betala $ 10 avgift. DMV kommer att förse dig med en kopia av din körning post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149837.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.