Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur man överklagar ett rött ljus kamera Citation

Ett antal kommuner har installerat rött ljus kameror i korsningar. Dessa videokameror samordna med stoppljus och övervaka trafiken. Om en förare kör en röd lampa eller begår annan trafikförseelse, snaps kameran en bild av den felande förarens bil och registreringsskylt, i vissa stater, dessa kameror också ta en bild av föraren. Kritiker hävdar att kamerorna lider av problem med driftsäkerheten och orättvist bestraffa förare genom att förkorta den gula lampan varaktighet vid korsningar. Även om överklagandena varierar från staten och kommunen, kan föraren följa några generella strategier vid släckning ett rött ljus biljett. Saker du behöver
Stoppur
Videokamera
Visa fler instruktioner
Inlämning en utfrågning
1

avgöra om du har fått en riktig röd biljett ljus kamera eller en begäran om information om ditt fordon. Enligt den "Highway Robbery" hemsida, ett antal kommuner i Kalifornien och andra stater skickar ut meddelanden som ser ut som rött ljus biljetter utan syftar till att samla information om en förare eller fordon. Denna webbplats rapporterar att ett giltigt rött ljus biljett alltid kommer att innehålla en uppmaning att besvara den namn och adress på den lokala eller kommunala domstol.
2

titta på videon för brottet på Internet, i förekommande fall . Många kommuner kommer att lägga upp videon på brott på ett företag, avdelningar eller polisens hemsida och ge ett citat nummer och webbadress som låter dig se den videon. Efter att ha sett videon, avgöra om du fortfarande vill kämpa biljetten eller om du har brutit ditt tillstånd eller kommunens trafik-kod.
3

Följ instruktionerna för att bestrida biljetten som är tryckta på citatet. En legitim rött ljus biljett kommer att innehålla instruktioner för tilltalande citatet och ber dig att åberopa "skyldig" eller "icke skyldig." Dessa instruktioner kan kräva posta en check eller postanvisning i mängden av citat, som du får tillbaka om du slåss framgångsrikt biljetten.
4

schema en dag för din första förhöret med den kommunala domstolen. När du lämnar ett meddelande att bestrida biljetten, kommer domstolen att schemalägga en förhandling. Domstolen kan tillåta dig att välja en alternativ dag om du inte kan närvara vid datum de schema.
5

delta i utfrågningen som planerat. Om du inte närvara eller boka om en alternativ dag, förlorar du det utbetalda beloppet och din förmåga att bestrida brott i framtiden. Addera Contesting brottet
6

videoband skärningspunkten och mönstret av lamporna. Vissa trafik koder kräver att en gul lampa lyser i en viss tid, beroende på hastigheten av korsningen. Du kan få denna information på din statens Department of Transportation.
7

Beräkna den tid det gula ljuset tändes i din videoband av korsningen eller på videoband av brottet. Använd ett stoppur eller räkna antalet bildrutor ljuset tändes och sedan dividera detta antal ramar av frame-rate på din videokamera för att bestämma varaktigheten av det gula ljuset.
8

Jämför tid det gula ljuset blixtrade i din video eller video för brottet med den tid det gula ljuset borde ha blinkat i korsningen. Om det gula ljuset blixtrade för en kortare tid än vad det amerikanska transportministeriet rekommenderar för den korsningen, ta denna information och din videoband till domstol och presentera det som ditt försvar.
9

Contest brottet genom att visa hur man inte begår en trafikförseelse. Använd videoband av brott, om tillämpligt, för att förklara för förhandlingen domaren att kameran felaktigt utfärda en stämning. Enligt "Times News" hemsida, välte kommunala domare mer än hälften av det röda ljuset biljetter ifrågasatta i Johnson City, Tennessee. Argumenterar mot biljetten genom att kontrollera att du inte kör fordonet
10

vid tidpunkten för överträdelsen, om tillämpligt. Om din statens rött ljus kameror knäppa en bild av föraren, ta detta foto förhandlingen och peka ut skillnaden mellan ditt utseende och personen i fotot. Du måste berätta för rätten att förarens identitet under kränkning.
11

Överklagande av beslut av det första förhöret, där så är tillämpligt. Vissa kommuner erbjuder ett överklagande process, vissa inte. Om du får en ogynnsam dom efter det första förhöret, be den kommunala domstolen hur man överklaga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149753.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.