Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Hur ta reda på om jag har en fortkörningsböter

Fortkörning biljetter handlar om mer än att bara betala böter för överdriven användning av hastighet. Trafik biljetter kvar på din drivande post och negativt påverka dina priser bilförsäkring och i vissa fall kan även äventyra din anställning om körning är en del av ditt jobb. Varje biljett räknas som ett visst antal poäng baserat på förseelsen. Dessa poäng samlas och om du samlar tillräckligt många av dem under en tillräckligt kort tid, kan du hitta dig själv med ett tillfälligt eller återkallas körkort. Instruktioner
1

Besök Department of Motor Vehicles (DMV). Besök din lokala DMV under arbetstid och leta efter formen för att få en kopia av din drivande post. Denna post kommer att rapportera om eventuella biljetter som du har fått och låta dig veta hur många poäng finns för närvarande på din licens. Du kan behöva en kopia av denna rapport för vissa jobbansökningar om positionen kräver körning.
2

Fyll i formuläret och ge det till expediten. Du kommer att behöva betala en liten avgift för att få en kopia av din rapport. När du har skickat formuläret och avgiften kommer expediten skriva ut en kopia av din färdregistreringen rätt där. Du kommer att kunna se om du har några aktuella fortkörningsböter samt något du har fått tidigare.
3

Mail i form. Om du inte kan göra det till DMV eller föredrar att få en kopia av din rapport per post, kan du ladda ner formuläret från din statens DMV hemsida. Skriv ut, underteckna och returnera den till adressen längst upp i formuläret. Se till att inkludera alla betalningar som krävs. Inom några veckor kommer du att få en kopia av din färdregistreringen per post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149803.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.